The Division PC, PS4, XBOXONE

Csak a Divízió ügynökei akadályozhatják meg, hogy a világ összeomoljon. Egy nyitott világú, MMO-jegyekkel felvértezett taktikai szerepjáték a Ubisoft Massive-tól.
1695317400

Bejelentették a The Division 3-at

A Massive Entertainment fogja elkészíteni a looter shooter franchise következő részét, de nem számítsunk rá, hogy egyhamar játszhatunk is majd vele.
1663070400

Már külsős indie címeket is kínál a Ubisoft+

Az eddiginél is jobban felpörgeti az előfizetéses szolgáltatását a Ubisoft. A stúdió saját címei mellett már kisebb indie fejlesztéseket is megtalálunk a katalógusban.
1657125259

Bemutatkozott a The Division Resurgence

Mobilos mellékágat kap a Ubisoft népszerű online lövöldéje, a The Division. A Resurgence alcímmel futó új epizód ismét New York hatalmas nyílt városában aktiválja az ügynököket.
1648151945

Mobilos kitérőt kap a Rainbow Six: Siege is?

Az iparági szóbeszédek szerint a Ubisoft áprilisban mutatja be a Rainbow Six: Siege mobilos változatát, amit a Tencent egyik stúdiójával karöltve készít a kiadó. Később az Assassin's Creed- és a The Division-sorozat is követheti ezen az úton.
1624287600

Távozik a Ubisoft Massive vezetője

A Ubisoft Massive a francia kiadó egyik legfontosabb csapatává nőtte ki magát az elmúlt években, így aligha meglepő, hogy a stúdió vezetője úgy érzi: elért mindent, amit tudott, ideje átadni másnak a stafétát.
1623142800

A Ubisoft egy játékba vegyíti a Tom Clancy-címeket?

Egy szivárogtatásnak hála lebukott a BattleCat elnevezésű, multiplayer játéknak készülő alkotás, amelyben a Ubisoft a különböző Tom Clancy-címekből ismert szervezetek katonáit eresztené egymásnak.
1620325800

Free-to-play címmel bővül a The Division-univerzum

A Ubisoft továbbra is kitörő sikernek értékeli a The Division-játékokat, és tovább tervezi tágítani az univerzum határait. Dolgoznak már egy mobilos játékon, de egy Heartland alcímű epizódon is, ami ráadásul free-to-play lesz.
1614597960

Rendezőt váltott a The Division-film

Már a harmadik rendezőjénél tart a The Division-film, miután David Leitch kiszállt a projektből időhiányra hivatkozva. Helyette az utóbbi években Dwayne Johnson-mozikban utazó Rawson Marshall Thurber érkezik.
1598976000

Limitált ideig ingyenes a PC-s The Division

Akinek esetleg még nem figyelne ott a PC-s gyűjteményében a Tom Clancy's The Division első része, annak van egy jó hírünk: egy héten keresztül ingyenesen csaphatunk le a játékra, ami azután örökre a profilunkhoz láncolódik.
1598544900

Íme, a Games with Gold szeptemberi játékai

Nem sokkal azután, hogy a Sony kiterítette a lapjait, a Microsoft is előrukkolt Games with Gold szeptemberi ajándékfelhozatalával. Ezúttal is négy játékot tehetnek magukévá az Xbox Live Gold- és a Game Pass Ultimate-előfizetők.