The Division PC, PS4, XBOXONE

Csak a Divízió ügynökei akadályozhatják meg, hogy a világ összeomoljon. Egy nyitott világú, MMO-jegyekkel felvértezett taktikai szerepjáték a Ubisoft Massive-tól.
Típus: Akció, MMO, RPG

Húszmillió játékosnál a The Division

Miközben gőzerővel közelítünk a The Division második szülinapja felé, a Ubisoft bejelentette, hogy a játékostábor elérte a 20 millió főt. Alap, hogy egész hónapban ünnepel a kiadó!

Már készül a The Division folytatása?

Nemrég készült el a The Division legfrissebb, 1.8-as frissítése, ám a fejlesztők ügyvezetője, David Polfeldt már egy esetleges folytatást helyezett kilátásba. Mint mondja, rengeteg ötletük van a második részre.

The Division - itt az új frissítés, nyílt hétvége jön

A jó hír az, hogy másfél évvel a premier után a Ubisoft még mindig támogatja a The Divisiont. Ma érkezett meg a következő nagyobb frissítés, szám szerint az 1.8-as, amely új területtel és két új játékmóddal bővíti a felhozatalt.

Újra ingyen játszható lesz a PC-s The Division

Ki tudja pontosan, hogy hányadik ingyenes hétvégét jelentette be már a Ubisoft - a lényeg az, hogy péntektől vasárnapig bárki kipróbálhatja a The Divisiont. Az őszi nagyobb frissítés előtt újra belerázódhatunk a játékba.

Ezt tartalmazza a The Division 1.8-as frissítése

A Ubisoft még mindig nem hagyja magára a The Divisiont, így hamarosan elérhetővé válik a játékhoz tartozó legújabb frissítés, egészen pontosan az 1.8-as verziószámú. Az új update ráadásul több érdekességgel is kecsegtet.

Ingyenes tartalmak a Ubisoft játékaihoz

Oké, tudjuk, hogy a függetlenség napja július 4-én volt, de ettől még egész héten számos kozmetikai cuccra tehetünk szert a The Divisionben és a Ghost Recon: Wildlandsben. És nem csak Amerikában.

E3 2017: Kiadós próbahétvége a Ubisofttól

A kiadó három játékát is ingyenesen tolhatjuk PC-n, illetve egy kis akciósorozat is befigyel az E3-as készülődés közepette. A The Division mellett a Steep és a Trials Fusion is kötetlenül próbálgatható.

Ingyen játszható a hétvégén a The Division

Holnap estétől egészen vasárnapig ingyenesen játszható a The Division. Az akció mindegyik platformon él, és ahogy az lenni szokott, a Ubisoft mindent megtesz annak érdekében, hogy beruházzunk a játékba.

The Division - két ingyenes DLC jön idén

A Ubisoft ingyenes nyalánkságokkal ünnepli a The Division megjelenésének egyéves évfordulóját, továbbá elhintette, hogy további DLC-k várhatóak 2017-ben, amikhez nem szükséges újabb szezonbérlet.

Nem marad magára a The Division

A hét elején bejelentett új Avatar-játék után a Ubisoft igyekezett tisztázni, hogy hiába a Massive Entertainment dolgozik majd a produkción, a The Divisiont a jövőben sem hagyják magára.