The Division PC, PS4, XBOXONE

Csak a Divízió ügynökei akadályozhatják meg, hogy a világ összeomoljon. Egy nyitott világú, MMO-jegyekkel felvértezett taktikai szerepjáték a Ubisoft Massive-tól.
Típus: Akció, MMO, RPG

The Division - próbaverziót kap a játék

Habár korábban is előfordult, hogy a Ubisoft kinyitotta a The Divisiont egy hétvége erejéig, most állandó próbaverziót kap a játék, ami az első hat órába enged betekintést. Ma élesedik, ahogy az utolsó DLC is.

The Division - jönnek a mikrotranzakciók

A Ubisoft a legutóbbi patch leírásában említette meg, hogy új valutát vezet be a The Divisionben. Premium Crediteket valódi pénzért válthatunk majd, és kizárólag kozmetikai kiegészítőkre költhetjük őket.

Ezek voltak az USA legkelendőbb játékai tavaly

Az NPD Group elemzőcég kiadta a decemberre és az egész 2016-os évre vonatkozó jelentését az amerikai játékpiacról. Nem meglepő módon mindkét kategória csúcsán a Call of Duty: Infinite Warfare csücsül.

The Division - részletek a Last Stand DLC-ről

Az ígéreteknek megfelelően a Ubisoft legutóbbi livestreamjében leleplezték a The Division utolsó bővítményének részleteit. A Last Stand DLC nem élvez ideiglenes exkluzivitást Xbox One-on, mindhárom platformon egyszerre várható.

The Division - holnap bemutatkozik a Last Stand

A Ubisoft holnap este egy livestream keretein belül mutatja majd be az eredetileg tavaly télre tervezett utolsó The Division DLC-t, a Last Standet. Addig is felvezetésnek kaptunk egy hangulatos kedvcsinálót.

The Division - csak egy maradhat?

Érdekes kérdőív terjed az interneten a The Divisionnel kapcsolatban. A Ubisoft megbízásából készített anyagban több olyan kérdés is felbukkan, ami árulkodó lehet a játék jövőjét tekintve.

2016 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

A legolvasottabb hírek után nézzük a legnépszerűbb cikkeket! A korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is a tesztek dominálnak, azonban így is akad egy-két meglepetés a listában.

The Division - úton a PS4 Pro-támogatás

A Ubisoft még karácsony előtt elérhetővé teszi a The Division következő frissítését, ami többek között a játék PlayStation 4-es verzióján is eszközöl változásokat - végre befut a PS4 Pro-támogatás.

Blogajánló: The Division - második esély

Megjelenéskor a The Division elég vegyes értékeléseket kapott, azonban azóta érkezett hozzá rengeteg javítás és két DLC is. Vajon megéri újra ránézni? Necreon blogjában többek között erre is választ kaphattok.

Ingyen játszható a hétvégén a PC-s The Division

Ezen a hétvégén sem maradunk ingyen játék nélkül, hiszen ezúttal a Ubisoft-féle The Divisiont próbálgathatjuk. A kliens már előtölthető, hogy estére már csak a játékkal kelljen foglalkozni.