The Division PC, PS4, XBOXONE

Csak a Divízió ügynökei akadályozhatják meg, hogy a világ összeomoljon. Egy nyitott világú, MMO-jegyekkel felvértezett taktikai szerepjáték a Ubisoft Massive-tól.
Típus: Akció, MMO, RPG

Brit toplista: még mindig vezet a The Division

Habár az elmúlt héthez képest alaposan visszaestek a The Division eladásai, továbbra is a Ubisoft Massive játéka vezeti a brit toplistát, az újoncok pedig mögötte sorakoztak fel.

Távozott a Ubisofttól a The Division rendezője

Meglepő átigazolásról szóló hírt kaptunk szombatra. A The Division direktora, Ryan Barnard elhagyta a Ubisoftot, de nem maradt állás nélkül. Az úriember a Hitman fejlesztőjénél, a dán IO Interacitve-nál helyezkedett el.

Tom Clancy's The Division teszt

Járvány söpört végig a világon, káosz és félelem uralja az utcákat, ideje, hogy rendet tegyünk. A kormány aktiválja az alvó ügynökeit, akik nem csak a város védelmét igyekeznek visszaállítani, de azt is megpróbálják kideríteni, mi történt.

Folytatódik a The Division diadalmenete

Folytatja a csúcsdöntögetést a Tom Clancy's The Division. Az új IP-k eladási versenyében már vezet a játék, és házon belül is újabb rekordot állított fel: a Ubisoftnak még egy címe sem mozgatta meg ennyire a játékosokat.

Brit toplista: rekordot döntött a The Division

A Ubisoft bonthatja a pezsgőt, elvégre a The Division 11 éves rekordot döntött meg: az Egyesült Királyság legnagyobb nyitányát produkálta, már ami az év első három hónapjának eladási adatait illeti.

The Division - újabb olaj a tűzre

Nem elég, hogy már a megjelenés előtt nagy port kavart a The Division, úgy néz ki, hogy a premier után is az a Ubisoft célja, hogy egy életre megutáltassa magát a játékosokkal. Kiderült, mennyibe fog kerülni a Season Pass.

Kezdő tippek a The Divisionhöz

A Ubisoft összedobott egy videósorozatot, melyben a The Division kezdő játékosainak adnak tippeket a túléléshez. Megismerkedhetünk a csapatépítéssel, valamint a felszerelések és a hírhedt Dark Zone működésével.

Eladási rekordot döntött a The Division

Noha nem startolt simán a The Division, a malőrök sorozata sem szegte kedvét a játékosoknak. A cég szerint a játék rekordot döntött, már ami az első napi eladási adatokat illeti: ez volt a cég eddigi legjobban nyitó címe.

Frissítve: The Division - mattot kaptak a szerverek

Elrajtolt a The Division, a játék szerverei pedig csak egy dologra nem voltak felkészítve - arra, hogy használni is fogják őket. De történt még ez-az a megjelenéssel párhuzamosan, összeszedtük nektek őket egy hírcsokorba.

Így kezdődik a The Division

Holnap végre megkezdődik New York visszafoglalása. Habár a játék még nem érhető el, az alaphelyzetet remekül felvázoló képsorait azért már most megleshetitek.