The Division PC, PS4, XBOXONE

Csak a Divízió ügynökei akadályozhatják meg, hogy a világ összeomoljon. Egy nyitott világú, MMO-jegyekkel felvértezett taktikai szerepjáték a Ubisoft Massive-tól.
1460732433

Amerikai toplista: a The Division vitte a márciust

Az NPD Group közzétette az amerikai játékpiac márciusi teljesítményéről szóló jelentését. A konzoleladások terén a PlayStation 4 vitte a prímet, míg játékfronton a Ubisoft új üdvöskéje, a The Division orozta el az aranyérmet.
1460547000

Problémák a The Division frissítésével Xbox One-on

Elég komoly galibát okozott a The Division tegnap megjelent frissítése Xbox One-on. Úgy tűnik, hogy többek karaktere törlődött az update aktiválása után. A fejlesztők már vizsgálják a hibát.
1460440800

Mától bekeményít a The Division

Ingyenes frissítést kap ma a The Division, amely egy sor új funkcióval és tartalommal lepi majd meg a játékosokat. A legfontosabb attrakció természetesen az első raid, nézzetek meg róla egy videót!
1460374200

Brit toplista: élen nyitott a Quantum Break

Láthatóan érdekelte a briteket a Quantum Break, a Remedy fejlesztése ugyanis kapásból a játékeladási toplista élén nyitott. A The Division egy hónap uralkodás után adta át a trónját.
1460026800

Kedvcsináló képek a The Division első raidjéhez

Jövő héten ingyenes frissítést kapnak a The Division játékosai, méghozzá nem is akármilyet: egyebek mellett ez élesíti a játék első raidjét is, amely a Falcon Lost elnevezést kapta. Mutatunk róla két screenshotot.
1459773180

Brit toplista: New York még mindig jó kezekben van

Töretlenül menetel a The Division, ráadásul a Ubisoft másik slágercíme, a Far Cry Primal is szorosan a nyomában van. Ha a TrackMania Turbo is ilyen jól fogyna, bizonyára felhőtlen lenne az öröm a kiadónál.
1459490550

The Division - közeleg az első nagyobb frissítés

Szűk két héten belül jön a The Division első nagyobb frissítése, mely rengeteg újdonsággal dobja fel a játékot, természetesen teljesen ingyen. Több játékvégi tartalomra, valamint Dark Zone-újításokra is számíthatunk.
1459252800

Brit toplista: továbbra is élen a The Division

A Ubisoftnak bőven van oka az örömre, hiszen harmadik hete, hogy nem talált legyőzőre a The Division, és a Far Cry Primal is új erőre kapott. Annak viszont már kevésbé örülhet, hogy a TrackMania Turbo nem igazán találta meg célközönségét.
1458561600

Brit toplista: még mindig vezet a The Division

Habár az elmúlt héthez képest alaposan visszaestek a The Division eladásai, továbbra is a Ubisoft Massive játéka vezeti a brit toplistát, az újoncok pedig mögötte sorakoztak fel.
1458378054

Távozott a Ubisofttól a The Division rendezője

Meglepő átigazolásról szóló hírt kaptunk szombatra. A The Division direktora, Ryan Barnard elhagyta a Ubisoftot, de nem maradt állás nélkül. Az úriember a Hitman fejlesztőjénél, a dán IO Interacitve-nál helyezkedett el.