The Division PC, PS4, XBOXONE

Csak a Divízió ügynökei akadályozhatják meg, hogy a világ összeomoljon. Egy nyitott világú, MMO-jegyekkel felvértezett taktikai szerepjáték a Ubisoft Massive-tól.
Típus: Akció, MMO, RPG

Blogajánló: A The Division bukása

Ígéretesen indult a The Division pályafutása, azonban a Ubisoft nem tudta tartani az iramot a csalókkal. Maktub blogjában remekül összeszedte, mi is a probléma jelenleg a játék multiplayer részével.

Brit toplista: látványos rajtot vett a Dark Souls III

A brit játékeladási toplista élén nyitott a Dark Souls harmadik része, ami óriási öröm a készítőknek, ez ugyanis még nem jött össze a sorozat egyik tagjának sem. A Quantum Break viszont kihullott a legjobb három közül.

Amerikai toplista: a The Division vitte a márciust

Az NPD Group közzétette az amerikai játékpiac márciusi teljesítményéről szóló jelentését. A konzoleladások terén a PlayStation 4 vitte a prímet, míg játékfronton a Ubisoft új üdvöskéje, a The Division orozta el az aranyérmet.

Problémák a The Division frissítésével Xbox One-on

Elég komoly galibát okozott a The Division tegnap megjelent frissítése Xbox One-on. Úgy tűnik, hogy többek karaktere törlődött az update aktiválása után. A fejlesztők már vizsgálják a hibát.

Mától bekeményít a The Division

Ingyenes frissítést kap ma a The Division, amely egy sor új funkcióval és tartalommal lepi majd meg a játékosokat. A legfontosabb attrakció természetesen az első raid, nézzetek meg róla egy videót!

Brit toplista: élen nyitott a Quantum Break

Láthatóan érdekelte a briteket a Quantum Break, a Remedy fejlesztése ugyanis kapásból a játékeladási toplista élén nyitott. A The Division egy hónap uralkodás után adta át a trónját.

Kedvcsináló képek a The Division első raidjéhez

Jövő héten ingyenes frissítést kapnak a The Division játékosai, méghozzá nem is akármilyet: egyebek mellett ez élesíti a játék első raidjét is, amely a Falcon Lost elnevezést kapta. Mutatunk róla két screenshotot.

Brit toplista: New York még mindig jó kezekben van

Töretlenül menetel a The Division, ráadásul a Ubisoft másik slágercíme, a Far Cry Primal is szorosan a nyomában van. Ha a TrackMania Turbo is ilyen jól fogyna, bizonyára felhőtlen lenne az öröm a kiadónál.

The Division - közeleg az első nagyobb frissítés

Szűk két héten belül jön a The Division első nagyobb frissítése, mely rengeteg újdonsággal dobja fel a játékot, természetesen teljesen ingyen. Több játékvégi tartalomra, valamint Dark Zone-újításokra is számíthatunk.

Brit toplista: továbbra is élen a The Division

A Ubisoftnak bőven van oka az örömre, hiszen harmadik hete, hogy nem talált legyőzőre a The Division, és a Far Cry Primal is új erőre kapott. Annak viszont már kevésbé örülhet, hogy a TrackMania Turbo nem igazán találta meg célközönségét.