The Division PC, PS4, XBOXONE

Csak a Divízió ügynökei akadályozhatják meg, hogy a világ összeomoljon. Egy nyitott világú, MMO-jegyekkel felvértezett taktikai szerepjáték a Ubisoft Massive-tól.
1479805200

The Division - megérkezett a Survival DLC

A mai naptól elérhető a The Division második letölthető bővítménye, a Survival DLC. A csomag egyelőre csak PC-re és Xbox One-ra érhető el, a PlayStation 4-es verzió csak decemberben fut be.
1478682480

The Division - kedvcsináló a túlélőmódhoz

Extrém keménynek ígérkezik a tél a The Division New Yorkjában, ügynökeinknek a zord időjárással dacolva kell ellenszert találniuk a fertőzésükre. Miközben meleg ruhák és élelem után kutatunk, az idő egyre inkább szorít.
1478624410

Netflix-sorozat készülhet egy Ubisoft-játékból?

Maga a kiadó vezérigazgatója, Yves Guillemot erősítette meg, hogy a cég tárgyalásokat folytat a Netflixszel. Minden jel szerint a Ubisoft egyik sikercíméből TV-sorozat készülhet a jövőben.
1478604720

The Division - így lesz túlélőjáték belőle

Befejezte a kritikus hibák kijavítását a Ubisoft, most már jöhetnek a The Division friss tartalmai is. A Survival címet viselő DLC télen érkezik majd, és komplett túlélősdit varázsol a játékból.
1478257245

Felemás féléven van túl a Ubisoft

Hiába növekedtek a bevételei az aktuális üzleti év első felében, még mindig veszteséges a Ubisoft. Emellett a vezérigazgató elárult pár érdekességet az új Assassin's Creedről is, illetve már tudjuk, bétázhatunk az új Ghost Reconnal.
1474462800

Tom Clancy’s The Division - jönnek a tesztszerverek

Holnap végre bemutatkoznak a Tom Clancy’s The Division korábban bejelentett tesztszerverei, így ha sikeresen bekerültél az Elite Task Force csoportba, első között próbálhatod majd ki a közelgő újdonságokat.
1472217836

Késni fognak a The Division következő kiegészítései

A Ubisoft tájékoztatása szerint késni fog a The Division korábban bejelentett következő két letölthető bővítménye, a csapat ugyanis jelenleg minden erejével azon van, hogy kijavítsa az alapjáték legnagyobb hibáit.
1470148200

Hivatalos: íme, a The Division-film főszereplői

A Ubisoft a hivatalos blogoldalán erősítette meg a korábbi pletykákat, azaz Jake Gyllenhaal társa valóban a Mentőexpedíció, a Zero Dark Thirty és a Csillagok között sztárja, Jessica Chastain lesz.
1470135600

PS4-re is megjelent a The Division DLC-je

Reggel óta, egy rövid karbantartás után immár PlayStation 4-en is elérhető a The Division Underground című DLC-je. A csomagban új sztoriküldetéseket, egy új raidet és véletlenszerűen generált missziókat találunk.
1470049200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kifejezetten sűrűnek tűnik az augusztus, erre már a hónap első hetén is kapunk bizonyítékot. Ha a játékfelhozatal mégsem feküdne ezúttal, akkor sincs baj, mert a moziba is érdemes lehet egy kitérőt tenni.