The Division PC, PS4, XBOXONE

Csak a Divízió ügynökei akadályozhatják meg, hogy a világ összeomoljon. Egy nyitott világú, MMO-jegyekkel felvértezett taktikai szerepjáték a Ubisoft Massive-tól.
Típus: Akció, MMO, RPG

PS4-re is megjelent a The Division DLC-je

Reggel óta, egy rövid karbantartás után immár PlayStation 4-en is elérhető a The Division Underground című DLC-je. A csomagban új sztoriküldetéseket, egy új raidet és véletlenszerűen generált missziókat találunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kifejezetten sűrűnek tűnik az augusztus, erre már a hónap első hetén is kapunk bizonyítékot. Ha a játékfelhozatal mégsem feküdne ezúttal, akkor sincs baj, mert a moziba is érdemes lehet egy kitérőt tenni.

Jessica Chastain is játszhat a The Division-filmben

Lapértesülések szerint a Mentőexpedíció, a Zero Dark Thirty és a Csillagok között sztárja is szerepet kaphat a készülő The Division-filmben. Állítólag már elkezdődtek a tárgyalások Jessica Chastainnel.

Várakozáson felül teljesített a Ubisoft

A Ubisoft közzétette a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentését, és remek számokról adott hírt. Közben a Vivendi újra bevásárolt a kiadó részvényeiből, már a szavazati jogok 20 százalékát birtokolja.

The Division - launch traileren az Underground DLC

Ma jelenik meg a The Division első fizetős DLC-je, amely New York metróalagútjaiba kalauzolja el ügynökeinket. Ennek apropóján egy tartalmas javítást is közread a Ubisoft - hangolódjunk most az utolsó trailerrel!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha épp nem a kánikulától mászunk falra, akkor a random viharoktól, talán az lesz a legjobb, ha visszavonulunk a tévé vagy a monitor elé, és játszunk picit. Mutatjuk, hogy mivel lehet majd elütni az időt a héten.

E3 2016: The Division - harc a föld alatt

Már nem kell sokat várnunk a The Division első fizetős DLC-jére, az Undergroundra. Az IGN fogta az E3-as demót, szépen végigment rajta és közben videót is rögzített - a legnagyobb szerencsénkre.

E3 2016: Traileren a The Division második DLC-je

Míg az Underground a Microsoft konferenciáján jutott főszerephez, addig a Ubisoft a Survivalt mutatta be a közönségének. És bár a kiegészítőről túl sok részletet nem árult el a kiadó, legalább egy jó hosszú trailert tudunk mutatni róla.

E3 2016: Ubisoft-konferencia - LIVEBLOG

Alig tíz perc múlva kezdetét veszi a Ubisoft konferenciája is, ahol reményeink szerint nem csak a már bemutatott játékok, de teljesen új, eddig ismeretlen címek is előkerülnek. Talán kapunk egy Beyond Good and Evil-folytatást is.

E3 2016: Nézd vissza a Ubisoft-konferenciát!

A PC Gaming Show után se állunk meg, hiszen este 22 órakor elrajtol a Ubisoft E3-as konferenciája is, ahol valószínűleg a Watch Dogs már bejelentett második részén túl is lesz élet.