Deus Ex: Mankind Divided PC, PS4, XBOXONE

A társadalom végtelenül megosztott: ezzel a felállással indít Adam Jensen új története.
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi

Ezt tudja a DirectX 12

A Microsoft a legújabb API-jának képességeit mutatja be most egy videó keretében. Bizony, már a DirectX 12-nek is külön trailert kell szentelni, mert az jó és egyre több játék használja. De vajon mennyivel nyújt többet a DX11-nél?

Húsz cím, amivel játszanod kell 2016-ban

Nem sok pihenőt hagytak nekünk a fejlesztők és a kiadók, egyre sűrűbb a naptárunk, tele vagyunk játékmegjelenésekkel. Mutatunk húsz címet, amire muszáj odafigyelned idén!

Deus Ex: Mankind Divided - csak augusztusban

Az Eidos Montreal a Deus Ex: Mankind Divided hivatalos oldalán jelentette be, hogy az eredetileg februárra tervezett megjelenést sajnos nem tudják tartani. Az új időpont 2016 augusztusa, vagyis féléves késésről van szó.

Deus Ex: Mankind Divided - az új Adam Jensen

Új trailert kapott a Deus Ex: Mankind Divided, melyben a továbbfejlesztett főhőst és képességeit nézhetjük meg mozgás közben, valamint a játék grafikáját is újra megcsodálhatjuk.

Deus Ex - új pompában tér vissza az eredeti rész

Idén ünnepli tizenötödik születésnapját a Deus Ex-sorozat első része, a Square Enix pedig ennek apropóján rábólintott egy olyan rajongói mod publikálására, ami alapos ráncfelvarrást eszközöl a játékon.

Deus Ex: Mankind Divided - fontos a PC-s változat

Sajnos még mostanában is megesik hogy egy-egy játék PC-s verziója borzalmasra sikerült - elég csak az Arkham Knight-fiaskóra gondolni. Szerencsére az új Deus Ex esetében figyelnek a fejlesztők a számítógépes kiadásra.

Deus Ex: Mankind Divided - négyperces bemutató

A mai napon a külföldi szaksajtó oldalain friss beszámolók és előzetesek jelentek meg a 2016-os játékfelhozatal egyik legbiztatóbb címéről, a Deus Ex: Mankind Dividedról. Az OutsideXbox szerencsére videót is készített.

Deus Ex - animációs kisfilm a születésnapra

Idén ünnepli a Deus Ex-sorozat a tizenötödik születésnapját, a Square Enix pedig ennek apropóján két, nosztalgiázásra is tökéletes meglepetéssel készült a rajongóknak.

Mankind Divided - törölve az előrendelői akció

A Square Enix és az Eidos Montreal a sok negatív visszajelzés után úgy döntött, hogy törli a Deus Ex: Mankind Divided augusztus végén meghirdetett előrendelői programját.

Megvan a Deus Ex: Mankind Divided dátuma

Ha nem is jelenik meg idén, legalább nem kell sokat várni a Deus Ex: Mankind Dividedra. A készítők ma bejelentették a premier dátumát, sőt a gyűjtői változatról és az előrendelői akcióról is lehullt a lepel.