Deus Ex: Mankind Divided PC, PS4, XBOXONE

A társadalom végtelenül megosztott: ezzel a felállással indít Adam Jensen új története.
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi

E3 2016: PC Gaming Show - LIVEBLOG

Idén sem maradnak dedikált konferencia nélkül a PC-s játékosok. A PC Gaming Showról természetesen élőben blogolunk majd, amit érdemes olvasnod a livestream nézése közben. Így teljes az élmény, ugye?

E3 2016: Kaptunk még néhány képet a Deus Exhez

Habár a héten már elég sokat mutogatták a Deus Ex: Mankind Dividedet, az új gameplay videókat néhány hangulatos screenshottal is megfejeljük most. Csekk a galériánkat!

E3 2016: Deus Ex: Mankind Divided - a Breach mód

Az Eidos Montreal bejelentette, hogy a Deus Ex: Mankind Divided egy árkádos Breach móddal is fel lesz vértezve, melyben a többi játékossal versenyezve értékes vállalati adatokat kell megszereznünk.

E3 2016: Itt nézd élőben a Deus Ex-bejelentéseket!

A Mankind Divided 18 perces gameplay videója mellett egy teljesen új Deus Ex-projektet is bejelent a Square Enix ma délután. A közvetítés 17:30-kor indul, mi pedig beágyaztuk nektek a streamet.

E3 2016: Új Deus Ex-projektek jönnek

A Square Enix és az Eidos Montreal megerősítette, hogy a jövő héten E3 előtti Deus Ex-rendezvényt tartanak, ahol az univerzum új projektjei mellett természetesen a Mankind Divided is jelen lesz.

Élőszereplős előzetest kapott az új Deus Ex

2027-re valami elromlik. Az implantációval élő emberek hallucinációktól szenvednek, hajlamosak elveszíteni az önuralmukat és ok nélkül megtámadnak másokat. Milliók halnak meg, a többiek, a "természetesek" félnek.

Hatperces traileren a Deus Ex: Mankind Divided

Hosszú, minden részletre kiterjedő trailert kapott a Deus Ex: Mankind Divided - megismerkedhetünk a történettel, megnézhetünk pár képességet, valamint több helyszín is feltűnik. A kiadó a gyűjtői kiadásról is lerántotta a leplet.

Deus Ex: Mankind Divided - egy kevéske új jelenet

A 3D-tervezéssel foglalkozó Autodesk szorosan együttműködik az Eidos Montreallal a Deus Ex: Mankind Divided fejlesztése során. A cég jóvoltából most betekinthetünk a kulisszák mögé némi gameplay társáságában.

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április elseje maga az aknamező az egyszeri játékosnak, ha nem figyel oda, könnyen belefuthat valamilyen vicces(nek szánt) kamuhírbe. Szokásunkhoz híven egyetlen összeállításban szemezgetünk a legjobb poénokból.

Square Enix - jöhetnek az újabb mobilos címek?

Nem csak remekül sikerültek, de anyagilag is jól termeltek a Square Enix legutóbbi mobilos címei, a Hitman Go és a Lara Croft Go, ugyanis a japán kiadó most további öt játéka kapcsán regisztrált be hasonló domaineket.