Deus Ex: Mankind Divided PC, PS4, XBOXONE

A társadalom végtelenül megosztott: ezzel a felállással indít Adam Jensen új története.
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi

Néhány játék rosszabbul fut PS4 Prón

A héten boltokba került PlayStation 4 Pro látványosabban és simábban futtatja a korábbi címeket, legalábbis papíron így kéne lennie. Néhány játék esetében - azonos felbontás mellett - mégis az eredeti PS4 kerül ki győztesen.

Deus Ex: Mankind Divided - itt a HDR-támogatás

A Square Enix és az Eidos Montreal a Twitteren jelentette be, hogy felülnek a HDR-vonatra és egy sebtapasz jóvoltából legutóbbi játékuk, a Deus Ex: Mankind Divided is csatlakozik azon címekhez, amely támogatni fogja a funkciót.

Megjelent a Deus Ex: Mankind Divided első DLC-je

Mától elérhető a Deus Ex: Mankind első DLC-je, mely a System Rift címet kapta. Ebben egy régi ismerős tér vissza, Frank Pritchard, akivel egy misztikus csoport után nyomozunk.

Amerikai toplista: a Madden vitte a hónapot

Leheletnyi erősödést mutatott az amerikai játékpiac a tavalyi évhez képest. Augusztusban több olyan játék is megjelent, amely segített növelni a bevételeket, és sokat számított, hogy boltokba került az Xbox One S is.

Brit toplista: megőrizte elsőségét az Overwatch

A Blizzard shootere a múlt héten sem talált legyőzőre, miközben az F1 2016 felkapaszkodott a dobogó második fokára, annak ellenére, hogy most kevesebb példányt adtak el belőle. Az új Deus Ex a harmadik helyre csúszott vissza.

Deus Ex: Mankind Divided teszt

Megérkezett a Deus Ex folytatása, melyben ezúttal is Adam Jensen bőrébe bújva kell egy világméretű összeesküvést lelepleznünk. Egy sokkal sötétebb jövőben kalandozhatunk, ahol az augmentált emberekre szörnyű sors vár.

Brit toplista: újra élen az Overwatch

Nem sokáig tartott a Deus Ex: Mankind Divided királysága, a Square Enix játékának már csak egy ezüstéremre futotta a folytatásban. A trónt az Overwatch foglalhatta el - megint.

Deus Ex: Mankind Divided - íme, az első DLC!

Nem tudom, hogy álltok az új Deus Exszel, de szeptember 23-ig érdemes lenne befejeznetek: a Square Enix akkorra ígéri az első nagyobb DLC megjelenését, amiben egy jól ismert karakter is visszatér majd.

Brit toplista: jól indított a Deus Ex: Mankind Divided

Ugyan remek rajtot vett a Deus Ex: Mankind Divided, hiszen a szigetországi eladási lista élén kezdett, az öröm mégse lehet teljes. Az első heti adatok alapján a Human Revolution sokkal erősebben nyitott.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nemcsak az időjárás, a heti megjelenési lista is azt mutatja, hogy közeleg a nyár vége. Lesz miből válogatni a következő napokban, még akkor is, ha a főszerepet egyértelműen az új Deus Ex kapja majd.