Deus Ex: Mankind Divided PC, PS4, XBOXONE

A társadalom végtelenül megosztott: ezzel a felállással indít Adam Jensen új története.
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi

Deus Ex: Mankind Divided - sovány szezonbérlet

Hivatalos bejelentés ugyan még nem érkezett, de az egyik brit játékbolt honlapján már megtalálható a héten boltokba kerülő Deus Ex: Mankind Divided szezonbérletének részletes tartalma.

Launch traileren a Deus Ex: Mankind Divided

Pár nap múlva végre befut a Deus Ex: Mankind Divided, melyhez most megérkezett az utolsó trailer. Adam Jensen visszatért, hogy egy újabb összeesküvésről rántsa le a leplet.

Deus Ex: Mankind Divided - videón a gyűjtői kiadás

A Deus Ex: Mankind Divided gyűjtői kiadását még tavaly jelentették be, most azonban maga a játék direktora, Jean-François Dugas mutatja meg nekünk, hogy mit is találunk majd a csomagban.

Itt a Deus Ex: Mankind Divided gépigénye

Ebben a hónapban jelenik meg az Eidos Montreal cyberpunk akciójátéka, ám előtte nem árt tudnod, hogy futni fog-e a masinádon. A minimummal nincs vész, ám az ajánlott konfiguráció bizony eléggé combos.

Deus Ex - az emberiség utolsó reménye

A hét elején jelentettük, hogy elkészült a következő Deus Ex, a Mankind Divided, így minden akadály elhárult az augusztus végi premier elől. Ez természetesen azt is magával hozza, hogy új erőre kap a játék reklámgépezete.

Elkészült a Deus Ex: Mankind Divided

Az Eidos Montreal csapata a Twitteren jelentette be, hogy befejezte a Deus Ex: Mankind Divided munkálatait, így lényegében csak a játék lemezeinek sorozatgyártása választ el bennünket a megjelenéstől.

Deus Ex: Mankind Divided - Te hogy ejtenéd?

Közeledünk a következő Deus Ex megjelenéséhez, így az Eidos Montrealt nagyon foglalkoztatta, a rajongók vajon hogyan is ejtik a játék nevét. Mi azért egy ütősebb gameplay trailernek jobban örültünk volna.

Negyven percig mozog az új Deus Ex

Kicsit több mint egy hónap választ már csak el minket a Deus Ex: Mankind Divided megjelenésétől, a GameSpot azonban már most rátehette a mancsát a játék egyik kipróbálható változatára.

E3 2016: Itt a teljes Deus Ex: Mankind Divided demó

A Deus Ex: Mankind Divided E3-as próbaváltozatáról korábban már megemlékeztünk, a népszerű YouTube-felhasználó, AngryJoe jóvoltából azonban most a teljes, közel 45 perces dubaji küldetést megleshetitek.

E3 2016: Mozgásban a dubaji Deus Ex-küldetés

A tegnapi végtelenül unalmas PC Gaming Show egyik csúcspontja volt a Deus Ex: Mankind Divided legfrissebb bemutatója. Ebben a játék egyik Dubajban játszódó küldetésével ismerkedhetünk meg.