Deus Ex: Mankind Divided PC, PS4, XBOXONE

A társadalom végtelenül megosztott: ezzel a felállással indít Adam Jensen új története.
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi

Deus Ex: Mankind Divided előzetes

Két évvel a Deus Ex: Human Revolution eseményei után járunk. Adam Jensen egy titkos, a kormány által pénzelt akciócsoportnak dolgozik, feladata pedig, hogy a terrorizmus egy teljesen új, eddig nem ismert típusával vegye fel a küzdelmet.

Deus Ex: Mankind Divided - további részletek

Azok után, hogy múlt héten hivatalosan is bemutatkozott a Deus Ex: Mankind Divided, jó néhány információ látott napvilágot a Human Revolution folytatásáról. Most újabbak érkeztek, amelyekből további érdekességek derültek ki.

Befutott a Deus Ex: Mankind Divided első trailere

Az ígéreteknek megfelelően késő délután bemutatták az első előzetesét az új Deus Exnek, mely a Mankind Divided alcímet kapta. A több mint háromperces trailer főleg akciójelenetekkel kényeztet minket.

Deus Ex: Mankind Divided - az első részletek

A tegnapi leleplezés után befutottak az első konkrétumok a Deus Ex: Mankind Dividedról. Ezúttal is Adam Jensen történetét izgulhatjuk végig, két évvel járunk a Human Revolution történései után.

Frissítve: Jön a Deus Ex: Mankind Divided

Egy orosz weboldal szivárogtatása szerint a Deus Ex legújabb fejezetét teaseli gőzerővel a Square Enix. Az új rész PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül, és a Mankind Divided alcímet kapta.

Átírják a Deus Ex-mozifilmet

A Deus Ex: Human Defiance címre keresztelt filmről nem mondtak le, továbbra is folynak az előkészületek. A rendező, Scott Derrickson szerint a projekt életben van, mostanság a forgatókönyvet írják át.

Valami készül Deus Ex: Mankind Divided címmel

A Square Enix levédette a Deus Ex: Mankind Divided címet, ami talán a sorozat újabb epizódja lehet. Reméljük, nem egy újabb képregényről vagy társasjátékról van szó!

Élőszereplős kisfilmet kapott a Deus Ex

Ahogy azt a múlt héten beharangozták, megérkezett a Deus Ex: Human Revolution élőszereplős kisfilmje. Nem hivatalos, csak rajongói adaptációval van dolgunk, ettől függetlenül muszáj megnéznetek!

Frissítve: Lelőtték a next-gen Hitman-játékot?

Úgy néz ki, a Square Enix még azelőtt lelőtte a next-gen Hitman-játék fejlesztését, mielőtt megismerhetjük. A játék állítólag csöppet felfrissítette volna a Hitman-formulát, még first person jelenetek is voltak benne.

Részletek a Deus Ex: Universe-ről

A Square Enix Montreal már javában keresi a megfelelő színészeket a next-gen Deus Exhez. A jelentkezőnek egy sor fontos kritériumnak kell megfelelnie, azon kívül, hogy japánajkú legyen. Ázsiában járunk a folytatásban?