Deus Ex: Mankind Divided PC, PS4, XBOXONE

A társadalom végtelenül megosztott: ezzel a felállással indít Adam Jensen új története.
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi

E3 2015: Ezt tudja a Deus Ex: Mankind Divided

A hajnali PC Gaming Shown a Square Enix illetékesei egy látványos techdemót vetítettek le az új Deus Exet hajtó Dawn Engine-ről, emellett a kiállított demóra is vethetünk egy pillantást. Cyberpunk fanok, előre!

E3 2015: PC Gaming Show – LIVEBLOG

Sokat kellett várni rá, de az idei E3-on már egy PC-központú konferenciának is örülhetünk, több neves játékfejlesztő és kiadó támogatásával. Az eseményről élőben blogolunk majd, így semmiről sem maradsz le.

E3 2015: Először mozog az új Deus Ex

Előkerült a Deus Ex: Mankind Divided is a Square Enix showján, a montreali fejlesztők látványos gameplay trailerrel készültek az eseményre. Most is a jövőben járunk, két évvel a Human Revolution történései után.

E3 2015: Square Enix-konferencia - LIVEBLOG

Ma se maradunk izgalmak nélkül. A Nintendo bemutatója után a Square Enix is megtartja a maga konferenciáját, ahol a tervek szerint legalább hat nagy bejelentésre is sor fog kerülni. Vajon tényleg jön az új Chrono Trigger?

E3 2015: Nézd vissza a Square Enix konferenciáját!

Hamarosan kezdetét veszi a Square Enix saját E3-as konferenciája is, ahol jó eséllyel többet is megtudhatunk majd az új Hitmanről, a Final Fantasy VII Remake-ről, az új Tomb Raiderről és a kiadó többi játékáról.

E3 2015: Square Enix beharangozó videó

Jövő hét kedden saját konferenciát tart majd a Square Enix, ahol jó eséllyel nem csak a már bejelentett Deus Ex: Mankind Dividedról tudhatunk meg többet, de végre lehull a lepel a kiadó egyik új játékáról is. Itt a felvezető videó.

E3 2015: Ezeket a játékokat várjuk mi

Gyors közvélemény-kutatást végeztünk a szerkesztőségben, és összeszedtünk egy tízes listát, rajta azokkal a játékokkal, amelyekre mi a leginkább kíváncsiak vagyunk az idei E3 kapcsán.

Frissítve: Képeken a Deus Ex: Mankind Divided

Négy új képet tudunk mutatni a Deus Ex következő felvonásáról, a Mankind Dividedről. Ízelítőnek éppen megteszi, míg az E3-on kapunk valami komolyabb látnivalót is a várva-várt játékból.

Deus Ex: Mankind Divided - a Nixxes portolja PC-re

Apró, ám annál fontosabb információt tudtunk meg a Deus Ex: Mankind Dividedről: a Nixxes Sofware fogja a játék PC-s változatát elkészíteni. A vállalat szinte csak ilyen munkákat végez, így jó kezekben van az optimalizálás.

E3 2015: Külön konferenciát tart a Square Enix

A Bethesda mellett a Square Enix is saját konferenciát tart majd az idei E3-on, ahol jó eséllyel többet láthatunk majd az új Tomb Raiderből és a következő Deus Ex-játékból. Szerintetek milyen exkluzív bejelentésekre kerül sor?