Deus Ex: Mankind Divided PC, PS4, XBOXONE

A társadalom végtelenül megosztott: ezzel a felállással indít Adam Jensen új története.
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi

Deus Ex: Mankind Divided - elindult a víruskampány

Ugyan még nagyon messze van a Deus Ex: Mankind Divided megjelenése, az Eidos Montreal azért már megkezdte az augmentációk világában játszódó cyberpunk kaland hirdetését. Kattintás után plakátokat találtok.

Deus Ex: Mankind Divided - lesz New Game+ mód

Az Eidos Montreal kiadott egy friss videót a Deus Ex: Mankind Dividedről. Ebben a fejlesztők rengeteg, eddig nem ismert részletet osztanak meg a játékról, például azt, hogy biztosan kapunk New Game+ módot.

GC 2015: A második galériafrissítés

Megint érkezett egy kazalnyi friss állókép a Gamescomról, így ismét csokorba szedtük őket. Lesz itt Need for Speed, Mirror's Edge Catalyst, XCOM 2, Deus Ex: Mankind Divided, The Crew és Assassin's Creed is.

Deus Ex: Mankind Divided - változnak a bossharcok

A Deus Ex: Human Revolution leggyengébb részei egyértelműen a főellenfelekkel való harcok voltak. A készítők állítása szerint a folytatásban átgondolták a dolgot, és nem lesznek frusztrálóak a bossharcok.

Multiplayer nélkül jön a Deus Ex: Mankind Divided

Patrick Fortier, a Deus Ex: Mankind Divided játékmenetért felelős rendezője az OXM-nek adott interjúban megerősítette, az új Deus Ex-játék is többjátékos mód nélkül kerül majd boltokba. Indoklást is kaptunk!

GC 2015: Erős játékfelhozatallal jön a Square Enix

Ha augusztus, akkor Gamescom, úgyhogy lassan el kezdenek szállingózni a nagy kiadók játékkínálatai is. A sort a Square Enix nyitotta, akik gyakorlatilag a teljes E3-as felhozatalukat magukkal viszik Kölnbe.

E3 2015: Íme, az expó legjei - szerintünk

Melyik volt a legjobb játék? Min lepődtél meg a leginkább? Miben csalódtál a legnagyobbat? Ezekre a kérdésekre válaszoltak a Gamekapocs szerkesztői az E3 után, ha kíváncsi vagy a véleményünkre, erre fáradj!

Tizenöt éves a Deus Ex

Ki hitte volna, de éppen a napokban volt 15 éves az ION Storm FPS-RPG hibridje, a Deus Ex. A széria köszöni szépen jól van, a Square Enix fennhatósága alatt másodvirágzását éli. De tekintsünk most vissza a múltba!

E3 2015: Huszonöt perc Deus Ex: Mankind Divided

Végre kifogástalan minőségben élvezhetjük a Deus Ex: Mankind Divided játékmenetét, ráadásul az új felvétel közel fél óra időeltöltést biztosít. Lesz itt dumálás az NPC-kel, lopakodás és kőkemény harc is.

E3 2015: A második galériafrissítés

Az E3 második napján sem apadt el a forrás, ismét rengeteg screenshotot sikerült összegyűjtenünk nektek. A tegnapi konferenciák slágerjátékai mellett kaptunk CoD: Black Ops 3, Need for Speed és MGS 5 képeket is.