No Man's Sky PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Elképesztően hangulatos felfedezős akció-kalandjáték a Hello Gamestől.

E3 2015: PC Gaming Show – LIVEBLOG

Sokat kellett várni rá, de az idei E3-on már egy PC-központú konferenciának is örülhetünk, több neves játékfejlesztő és kiadó támogatásával. Az eseményről élőben blogolunk majd, így semmiről sem maradsz le.

E3 2015: Az első galériafrissítés

Az expó nulladik napján valóságos screenshot-áradat zúdult ránk, szinte alig győztük őket feldolgozni. Lesz itt For Honor, The Division, Uncharted 4, Until Dawn, The Last Guardian és Assassin's Creed: Syndicate is.

E3 2015: Látnivalókon a No Man's Sky

Az idei konferencián se maradtunk No Man's Sky nélkül. A Hello Games legújabb, procedurálisan generált helyszíneken játszódó űrkalandja ezúttal játékmenet-videóval és képekkel jelentkezett.

E3 2015: Sony-konferencia - LIVEBLOG

Lefekvés előtt egy kiadós PlayStation-konferenciával, illetve annak liveblogolásával búcsúzunk tőletek, méghozzá a szokásos menetrend szerint. Itt kommentálunk és fordítunk, a streamet pedig a másik hírünkben találjátok.

PlayStation 4 - tizenöt konzol-exkluzív 2015-re

A Sony egy látványos videómontázzsal jelentkezett az újév első napján. Ha kíváncsi vagy, milyen exkluzív címeket tartogat a konzolgyártó 2015-re, akkor jól figyelj! Stílszerűen 15 sikervárományosba nézhetünk bele.

No Man's Sky gameplay trailer

A kora reggeli játékmenet-ízelítő után ismét mozgásba lendül a Hello Games sci-fi kalandja, a procedurálisan generált világok felfedezését ígérő No Man's Sky. Egy több mint négyperces előzetes érkezett a játékból.

TGA 2014: No Man's Sky - még mindig gyönyörű

A héten már kaptunk egy kisebb infóáradatot a No Man's Sky kapcsán, ez azonban csak az előétel volt a játék The Game Awardson levetített gameplay előzetese előtt. Még mindig szuperül fest.

Friss részletek a No Man’s Skyról

Befutott a Game Informer előzetese a Hello Games nyitott világú felfedezős játékáról, a No Man’s Skyról. A játékosok célja az, hogy megtalálják a véletlenszerűen generált galaxis közepét. Ez körülbelül 40-100 órába telik.

No Man's Sky a januári Game Informerben

A januári Game Informer címlapsztorijaként méretes előzetest olvashatunk majd a Joe Danger alkotóinak sokak által várt sci-fi játékáról, a tavaly bemutatott No Man's Sky-ról.

The Game Awards - Sony-exkluzív bemutatókkal

Már csak pár nap van hátra az év utolsó nagy játékos rendezvényéig, a The Game Awards-ig, így a műsorvezető Geoff Keighley minden nap újabb és újabb információkat hint el Twitterén.