No Man's Sky PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Elképesztően hangulatos felfedezős akció-kalandjáték a Hello Gamestől.

Ilyen gép kell a No Man's Skyhoz

Ahogy azt megírtuk, végre kiderült, mikor jelenik meg a No Man's Sky, sőt immár elő is rendelhető a Hello Games játéka. Ezzel együtt fény derült a gépigényre, és az is sanszos, hogy a PC-s verzióból nem készül lemezes változat.

Dátumot kapott a No Man's Sky

A Hello Games végre bejelentette az űrutazó sandbox játékának napra pontos megjelenési dátumát. Ahogy azt vártuk, a No Man's Sky tényleg júniusban startol el PC-n és PlayStation 4-en.

Teljes árú játék lesz a No Man's Sky

A hivatalos PlayStation Blogra véletlenül kikerült bejegyzés szerint holnaptól rendelhetjük elő a No Man's Skyt. A posztot azóta eltávolították, de az kiderült, hogy a Hello Games alkotása teljes árú lesz, azaz 60 dollárt kérnek érte.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2016-ban

Nem sok pihenőt hagytak nekünk a fejlesztők és a kiadók, egyre sűrűbb a naptárunk, tele vagyunk játékmegjelenésekkel. Mutatunk húsz címet, amire muszáj odafigyelned idén!

TGA 2015: Ezek az év játékai

Hiába a bejelentések és az előzetesek, a The Game Awards az év legjobb játékainak díjazásáról szólt elsősorban. Összegyűjtöttük az összes kategória győztesét, és egy listában vonultatjuk fel őket.

No Man's Sky - megjelenési dátum, új trailer

Egy komoly rejtélyt rejt az univerzum közepe, Te pedig ellenállhatatlan vágyat érzel majd, hogy epikus utazásra indulj, hogy felfedezd azt és a kozmosz valódi énjét. Új trailert kapott a No Man's Sky!

Bolygómustra az új No Man’s Sky trailerben

Furcsa, de még mindig nincsen kőbe vésett dátuma a No Man’s Skynak, talán majd az augusztusi Gamescomon már többet tudunk majd. A legújabb előzetes a bejárható bolygók sokszínűségét mutatja be.

No Man's Sky - 18 perc az űrben

Újabb, ezúttal 18 perces játékmenet kedvcsinálót kapott a Hello Games procedurálisan generálódó világűrt felvonultató játéka. Űrcsatákat vívhatunk és bolygókat fedezhetünk fel.

No Man’s Sky - friss kedvcsinálók érkeztek

A procedurálisan generálódó világűrt felvonultató No Man’s Sky most több mint öt percen át mozog. Űrhajónkkal felfedezhetjük a bolygók felszínét, majd felrepülünk az égbe, ahol némi harc vár ránk. Ígéretes anyag!

E3 2015: PC-s traileren a No Man's Sky

A Sony-konferencián már láthattunk egy hosszabb játékmenet videót a Hello Games játékából, azonban a PC Gaming Showra is készültek a srácok. Egy rövid, de annál látványosabb trailert hoztak magukkal.