Kingdom Come: Deliverance PC, PS4, XBOXONE

A Mafia II fejlesztőiből verbuvált Warhorse csapatának nyitott világú középkori szerepjátéka a CryEngine 3-mal.

Rengeteg játék búcsúzik májusban a PlayStation Plus előfizetőitől

Májusban több, mint 30 játék hagyja el a PlayStation Plus játékkatalógusát, így itt az utolsó lehetőség, hogy kipróbáld az eddig kimaradt címeket!

E3 2021: Kiadják Switchre a Kingdom Come-ot

A Koch Primetime műsora alatt hivatalosan is megerősítették, hogy hamarosan bárhova magunkkal vihetjük a Kingdom Come: Deliverance kalandjait, hiszen a Nintendo hibrid konzolján is tiszteletét teszi a középkori szerepjáték.

Nem jön Switchre a Kingdom Come: Deliverance

Az internet népe váratlan felfedezést tett a Nintendo japán oldalán: februárra besorolták switches megjelenésre a Kingdom Come: Deliverance-t. Ezt azonban ne várjuk tűkön ülve, mert úgy néz ki, valaki valahol szimplán hibázott.

Íme, a PlayStation Now novemberi kínálata

Erősen zárja az évet a Sony, ami a PlayStation Now játékfelhozatalát illeti, hiszen az ősz utolsó hónapjában ezúttal hat cím is bekerül a streamingszolgáltatásba. Lesz itt őrült lövöldözés, szuperhősös bunyók és még Forma-1-es versenyek is.

Adaptációt kap a Kingdom Come: Deliverance

A Warhorse Studios 2018-as szerepjátéka, a Kingdom Come: Deliverance élőszereplős adaptáció előtt áll. Ugyan azt még nem tudni, film vagy sorozat lesz a végeredmény, de a projekt előkészítését már megkezdték.

Ingyen kipróbálható a Kingdom Come: Deliverance

Ezúttal a Steamen tart egy ingyenes hétvégét a 2018-ban megjelent, nagy sikerű "középkorszimulátor" RPG, a Kingdom Come: Deliverance. Amennyiben megtetszik a hétvége alatt a játék, most jelentős akcióval csaphattok le rá.

Ingyen tölthető a Kingdom Come az Epic Store-ból

Kissé elsiklottunk felette, de a jegyzőkönyv kedvéért emlékezzünk meg róla, hogy befutottak az Epic Games Store legújabb ingyenes játékai. Ezúttal egy kifejezetten ütős címet is bezsákolhatunk!

Tölthetjük az Epic Games Store ingyenes társasait

Megérkeztek az Epic Games Store e heti ajándékai, így mától zsebre vághatjuk a Carcassonne és a Ticket to Ride digitális feldolgozásait. A két társas érkezése mellett lehullott a lepel a jövő heti játékokról is - nem lesz okunk a panaszra.

Kingdom Come: Deliverance - jöhetnek a modok

A Warhorse Studios hivatalosan is elérhetővé tette a középkori alkotásának modkészítő segédprogramját. Mi már alig bírjuk kivárni az első Gyűrűk Ura és Trónok harca témájú modok érkezését!

Ingyen játszható a hétvégén a Kingdom Come

Sőt, ha nagyon rákapnánk az ízére, akkor még arra is lehetőséget kapunk, hogy 50 százalékos akcióval vásároljuk meg az alapjátékot, 25 százalékos leárazással pedig a DLC-kkel felturbózott Royal Editiont.