Kingdom Come: Deliverance PC, PS4, XBOXONE

A Mafia II fejlesztőiből verbuvált Warhorse csapatának nyitott világú középkori szerepjátéka a CryEngine 3-mal.
Típus: Akció, Fantasy, RPG

Kingdom Come: Deliverance - még egy kép

A Warhorse realisztikus, középkori szerepjátéka egy csapásra várólistánk élmezőnyébe került, holott csak a múlt héten jelentették be a cseh srácok. Időközben egy új screenshot landolt a Kingdom Come: Deliverance-ről.

Bejelentették a Kingdom Come: Deliverance-t

A Mafia 2 fejlesztőcsapatából kivált tagok új, nyitott világú, középköri szerepjáték készítésébe kezdtek Prágában. A Kingdom Come: Deliverance PC-re és next-gen konzolokra készül, a látványért a CryEngine felel.

Íme, az első kép Daniel Vavra új RPG-jéből

Emlékeztek még a decemberben bemutatott next-gen szerepjátékra? A Mafiáról ismert Daniel Vavra és csapata kiadta az első screenshotot az egyelőre névtelen, de attól még remekül festő projektről.

Next-gen szerepjáték a láthatáron

Kíváncsi vagy, hogy nézne ki a Skyrim next-gen verziója? Vess egy pillantást a Warhorse Studios még bejelentetlen szerepjátékára, ami a következő generációban teszi tiszteletét. Techdemónk már van róla.

Mafia- és ArmA-fejlesztőkből alakult új stúdió

A prágai központú Warhorse Games alapítói egykori keményvonalas Mafia- és ArmA-munkások, akiknek valószínűleg elege lett az előző rezsimből, s inkább a saját útjukat szeretnék járni. Egyelőre még kevesen vannak, de folyamatosan veszik fel a friss munkaerőt.