Kingdom Come: Deliverance PC, PS4, XBOXONE

A Mafia II fejlesztőiből verbuvált Warhorse csapatának nyitott világú középkori szerepjátéka a CryEngine 3-mal.
Típus: Akció, Fantasy, RPG

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem fogunk unatkozni a héten, egy nagy adag játékmegjelenéssel készültek nekünk a kiadók és a fejlesztők. Többek között a régóta várt Kingdom Come: Deliverance is a napokban kerül boltokba.

Kingdom Come: Deliverance - a kovács meséje

A középkori Csehországban egy kovácsmester fiából is hős válhat. A birodalom a polgárháború szélén áll, Henry azonban nem hódol be a megszállóknak, kitanulja a kardvívás szabályait és vezetővé válik. Vadiúj sztoritrailer érkezett.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2018-ban

Remélhetőleg mindenkinek sikerült tisztességeset faragni a backlogján, a héten ugyanis kezdetét veszi az idei játékáradat. Összeszedtünk húsz címet, amivel muszáj lesz játszanod 2018-ban!

Kingdom Come - így telik a főhős egy napja

Masszív gameplay videó érkezett a Warhorse Studios jóvoltából. A 16 perces anyagban főhősünk, Henry egy napját követhetjük végig - persze erősen megvágva. Lesz itt harc, beszivárgás és ivászat is.

Vadiúj sztoritraileren a Kingdom Come

A sajtó már kipróbálhatta a cseh Warhorse középkori szerepjátékát - a legújabb előzetes néhány pozitív véleményből szemezget, miközben új gameplay jeleneteknek örülhetünk. Február egyik legnagyobb megjelenéséről van szó.

Negyed óra a Kingdom Come-mal

Kövér gameplay videó érkezett a Kingdom Come: Deliverance-hez, amelyben hősünk azt a küldetést kapja, hogy felderítse egy magyar banditákból álló csoport táborát. Többféle megoldás is elvezethet a sikerhez.

Kingdom Come - variációk egy témára

A Warhorse Studios most egy új videóban tudatosítja bennünk, hogy egy adott küldetést többféleképpen is megoldhatunk a Kingdom Come: Deliverance-ben. Harcolhatunk, kidumálhatjuk magunkat, de lopakodhatunk is.

Komplex harcrendszerrel operál a Kingdom Come

A cseh Warhorse Studios egy új fejlesztői naplóban mesél nekünk a Kingdom Come: Deliverance harcrendszeréről. A csaták meglehetősen összetettek lesznek, háromféle támadással, öt irányba próbálkozhatunk.

GC 2017: Az új Super Mario a kiállítás legjobbja

Kihirdették a Gamescom szokásos díjátadójának győzteseit, összesen huszonhárom kategóriában versenyezhettek egymással a kiadók-fejlesztők, illetve a játékaik. A kiállítás legjobbja a Super Mario Odyssey lett.

GC 2017: Kingdom Come: Deliverance gameplay

A Warhorse csapata már egy eléggé kiforrott buildet állított ki a Gamescomon a Kingdom Come: Deliverance-ről, amit az IGN ki is próbált. Már csak a végső simítások várnak a középkori Csehországban játszódó RPG-re.