Kingdom Come: Deliverance PC, PS4, XBOXONE

A Mafia II fejlesztőiből verbuvált Warhorse csapatának nyitott világú középkori szerepjátéka a CryEngine 3-mal.
Típus: Akció, Fantasy, RPG

Elérhető a Kingdom Come bétája

Ha támogattad a Kickstarteren a Kingdom Come: Deliverance-et, akkor irány a Steam, ahol már elérhető a középkori szerepjáték bétája. Belenézhetsz a sztoriba, harcolhatsz és a világ tetemes részét is bejárhatod.

A konzolos verziók miatt csúszhat a Kingdom Come

Elképzelhető, hogy a konzolos változatok miatt csúszni fog a Kingdom Come: Deliverance. A játék kiadója szimultán megjelenést szeretne mindegyik platformon, azonban a PS4-es és Xbox One-os verziók munkálataival le vannak maradva.

Kingdom Come - a jövő év elején indul a béta

Jól haladnak a Kingdom Come: Deliverance munkálatai, úgy néz ki, hogy a cseh fejlesztők tudják majd tartani a nyárra kitűzött megjelenési dátumot. A fantasy-mentes középkori szerepjáték bétája a jövő év elején fog élesedni.

Így néz ki most a Kingdom Come: Deliverance

A Warhorse Studios csaknem egy órán át streamelte a Kingdom Come: Deliverance aktuális verzióját, ami ugyan még mindig alfa, de már sokkal többet tud, mint pár hónapja.

Kingdom Come - kardpárbaj belső nézetből

Határozottan remekül fest a belső nézetes kardpárbaj a Warhorse középkorban játszódó szerepjátékában. A srácok hiteles harcrendszert ígérnek, autentikus fizikával, mindennel. Most közelebbről is belenézhetünk.

Látványos képeken a Kingdom Come: Deliverance

Ha egy tehetséges cseh csapat és a napjaink egyik legfejlettebb engine-je találkozik, abból csak jó sülhet ki. A Kingdom Come: Deliverance a CryEngine-nel megtámogatva szinte fotorealisztikus középkori Európát tálal elénk.

E3 2015: Zárt ajtók mögött a Kingdom Come

Az idei E3 során a Warhorse Studios csak zárt ajtók mögött mutatta be a Kingdom Come: Deliverance aktuális verzióját az újságíróknak. Szerencsére az egyikük lekamerázta az egész prezentációt. Milyen jól tette!

E3 2015: Itt a Kingdom Come: Deliverance trailere

Megérkezett a Kingdom Come: Deliverance teljes expós előzetese, amely már a korábban látott realisztikus csatát mutatja be hosszabban, amellett, hogy a szerepjáték főbb funkciói is terítékre kerülnek. Ütős anyag!

E3 2015: Teaseren a Kingdom Come: Deliverance

A Warhorse Studios elviszi Los Angelesbe a Kingdom Come: Deliverance-et, most egy kis ízelítőt kapunk arról, hogy mi vár ránk az expó folyamán. Az új videóban két páncélba bújt lovag csap össze a zöldellő mezőn.

Bámulatos képeken a Kingdom Come: Deliverance

Orkok és varázslók nélkül is lehet brutálisan jó szerepjátékot készíteni, erre a Warhorse Studios alkotása a legjobb példa. A új screenshotokat látva joggal bizakodhatunk, a CryEngine abszolút látványos környezetet jelenít meg.