Kingdom Come: Deliverance PC, PS4, XBOXONE

A Mafia II fejlesztőiből verbuvált Warhorse csapatának nyitott világú középkori szerepjátéka a CryEngine 3-mal.
Típus: Akció, Fantasy, RPG

Csak jövő nyáron jelenik meg a Kingdom Come

Még 2013 decemberében jelentették Kingdom Come: Deliverance-t, melyre a Kickstarteren több mint 2 millió dollár gyűlt össze. Elvileg idén decemberben jelent volna meg a játék, most azonban bejelentették, hogy jövő nyárra csúszik.

Még októberben elrajtol a Kingdom Come alfája

Jó hírünk van azoknak, akik már tűkön ülve várják a Warhorse középkori szerepjátékát: a Kingdom Come: Deliverance alfatesztje bő két hét múlva, október 22-én veszi majd kezdetét.

E3 2014: A nulladik galériafrissítés

Az expó hivatalos startja előtt járunk két nappal, de már most összegyűlt egy csokornyi screenshot olyan játékokról, mint az Assassin's Creed: Unity vagy a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

Jól sikerült a Kingdom Come Kickstarter-kampánya

Véget ért a Kingdom Come: Deliverance Kickstarter-kampánya, és ami még fontosabb, zajos sikert is aratott. A fejlesztőknek 300 ezer fontra volt szükségük, végül ezt közel megnégyszerezték.

Kingdom Come: Deliverance - egy óra gameplay

A Warhorse Studios volt olyan kedves, és közel egy órán át streamelte a Kingdom Come: Deliverance aktuális verzióját. A realisztikus középkori szerepjáték már játszható, és az állunkat keresgéltük a videó közben.

Kingdom Come - a forradalmi közelharcokról

Alacsonyan szállnak a Kingdom Come: Deliverance-látnivalók, amire szükség is van, hiszen rajongók milliói várják epekedve a realisztikus szerepjátékot. A Warhorse csapata most a forradalminak szánt közelharcokról mesél.

Kingdom Come: Deliverance - íme, a lovad!

Újabb videót kapott az elmúlt évek egyik legizgalmasabb független fejlesztése, a Kingdom Come: Deliverance - most a játékbeli lovak kapják a főszerepet, amik utazásra és harc közben is bevethetők.

Kingdom Come - így szabjuk testre a karaktereket

A Warhorse Studios új videónaplójában a gyakorlatban is meggyőződhetünk a Kingdom Come: Deliverance-féle karakter-testreszabásról. Több ezer lehetséges variáció létezik, ráadásul az idő múlásával a gönceink viseltesek lesznek.

Kingdom Come: Deliverance - itt az első trailer

Miután a Warhorse Studios nyitott világú középkori szerepjátékára rekordgyorsasággal gyűlt össze a pénz a Kickstarteren, a fejlesztők kiadták az első igazi gameplay trailert a sikervárományos címről.

Frissítve: Kickstarteren a Kingdom Come

Elindult a Kingdom Come: Deliverance Kickstarter-kampánya, ennek apropóján pedig azt is elárulták a fejlesztők, hogy a közösségi pénztől függ a projekt jövője is. Szerencsére nem tűnik problémásnak a dolog.