Kingdom Come: Deliverance PC, PS4, XBOXONE

A Mafia II fejlesztőiből verbuvált Warhorse csapatának nyitott világú középkori szerepjátéka a CryEngine 3-mal.
1581012000

Tölthetjük az Epic Games Store ingyenes társasait

Megérkeztek az Epic Games Store e heti ajándékai, így mától zsebre vághatjuk a Carcassonne és a Ticket to Ride digitális feldolgozásait. A két társas érkezése mellett lehullott a lepel a jövő heti játékokról is - nem lesz okunk a panaszra.
1572367559

Kingdom Come: Deliverance - jöhetnek a modok

A Warhorse Studios hivatalosan is elérhetővé tette a középkori alkotásának modkészítő segédprogramját. Mi már alig bírjuk kivárni az első Gyűrűk Ura és Trónok harca témájú modok érkezését!
1567764000

Ingyen játszható a hétvégén a Kingdom Come

Sőt, ha nagyon rákapnánk az ízére, akkor még arra is lehetőséget kapunk, hogy 50 százalékos akcióval vásároljuk meg az alapjátékot, 25 százalékos leárazással pedig a DLC-kkel felturbózott Royal Editiont.
1566835200

Kingdom Come: Deliverance - jön a modtámogatás

A modderközösség természetesen eddig sem henyélt, hiszen rengeteg életminőségi javítást hoztak a Warhorse szerepjátékába. Hamarosan azonban hivatalos toolkitet és a fejlesztők által támogatott felületet kapnak a munkához.
1566231480

GC 2019: Ütős címekkel bővül az Xbox Game Pass

A Microsoft az Inside Xbox gamescomos különkiadásában leplezte le, hogy milyen játékokkal bővül majd az Xbox Game Pass felhozatala a hónap hátralévő részében. Kellemes kínálatnak örülhetnek az előfizetők!
1562479200

Humble Monthlyban a Kingdom Come: Deliverance

Melyhez kapásból hozzácsapják még a Surviving Marsot is, szóval a júliusi után az augusztusi ajánlat is meglehetősen vonzónak ígérkezik. Ráadásul időközben még egy konzolos akciót is találhatunk a Humble Bundle oldalán.
1558962600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kétségtelen, hogy aki hatalmas megjelenéseket várt május utolsó hetére, az nagyot koppanhat, viszont azért pár érdekesebb cím még így is akad. Örülhetnek például a horror- és a Warhammer-rajongók, de a PS VR-t is érdemes lesz beizzítani.
1558357200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Amellett, hogy a mozikban végre megcsodálhatjuk a kékre festett Will Smith alakítását az élőszereplős Aladdinban, még más izgalmak is várnak ránk a héten. Jön a Team Sonic Racing és a S.W.I.N.E. HD Remaster is!
1553961636

Bővített kiadást kap a Kingdom Come: Deliverance

A Warhorse Studios tájékoztatása szerint hamarosan új kiszerelést kap a Kingdom Come: Deliverance, így egy, az alapjáték mellett az összes DLC-t is tartalmazó pakkot kapnak a rajongók.
1550055600

A THQ Nordic felvásárolta a Warhorse Studiost

A folyamatosan bővülő THQ Nordic a mai napon hivatalosan is bejelentette, hogy újabb stúdiót sikerült megkaparintania, ezúttal a Kingdom Come: Deliverance fejlesztéséért is felelős Warhorse Studios személyében.