Kingdom Come: Deliverance PC, PS4, XBOXONE

A Mafia II fejlesztőiből verbuvált Warhorse csapatának nyitott világú középkori szerepjátéka a CryEngine 3-mal.
Típus: Akció, Fantasy, RPG

A THQ Nordic felvásárolta a Warhorse Studiost

A folyamatosan bővülő THQ Nordic a mai napon hivatalosan is bejelentette, hogy újabb stúdiót sikerült megkaparintania, ezúttal a Kingdom Come: Deliverance fejlesztéséért is felelős Warhorse Studios személyében.

Kingdom Come: Deliverance - terítéken az új DLC

Band of Bastards címen érkezik a harmadik nagyobb kiegészítője a lovagok korában játszódó szerepjátéknak, mely során az egyre gyakoribb rablótámadásoktól védhetjük meg az ártatlan lakosokat.

Kingdom Come - már kerítőnek is beállhatunk

Megjelent a Kingdom Come: Deliverance legújabb sztori DLC-je, amelyben egy barátunknak kell segítenünk abban, hogy meghódítsa szíve választottját. Csekkold az The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon utolsó trailerért!

Kingdom Come - trailert kapott a két új DLC

Tovább bővül a Warhorse Studios szerepjátéka. A Kingdome Come: Deliverance új kiegészítőcsomagjaival kerítőlegénynek állhatunk, vagy részt vehetünk egy lovagi tornán. Sokrétű személyiség ez a Henry!

Dokumentumfilmet kapott a Kingdom Come

A Gameumentary egy teljes órás dokumentumfilmet forgatott a Kingdom Come: Deliverance fejlesztőivel. Ha kíváncsiak vagytok a cseh Warhorse Studios sikertörténetére, akkor csak ajánlani tudjuk a videót!

Faluépítő szimulátor lett a Kingdom Come

Már elérhető a Kingdom Come: Deliverance első prémium DLC-je, a From the Ashes, amelyben - a szokásos RPG-s küldetések mellett - lehetőségünk lesz egy saját falu felépítésére és irányítására. A csomag szépen beépül a kampányba.

Kingdom Come - élesedett a hardcore mód

Ha extra kihívásra vágysz a Kingdom Come: Deliverance-ben, akkor bizonyára örülni fogsz az RPG legújabb frissítésének. A hardcore mód igazi túlélőjátékká alakítja a Warhorse alkotását, és ha nem figyelünk oda, könnyen meghalunk.

Javul a Kingdom Come: Deliverance teljesítménye

Új frissítés érkezik a Kingdom Come: Deliverance játékhoz, ami a készítők szándéka szerint a teljesítménnyel és a játékmenettel kapcsolatos hibákra is egyaránt jótékony hatással lehet.

Kingdom Come: Deliverance - DLC-ütemterv

A Mafia II fejlesztőiből verbuvált Warhorse hivatalosan is bemutatta, hogyan alakul majd a Kingdom Come: Deliverance következő egy évben várható DLC-inek a pontos megjelenési ütemterve.

Dokumentumfilm a Kingdom Come: Deliverance-ről

Ha kíváncsi vagy arra, milyen nagy volt a nyomás a Warhorse srácain, akkor most itt van egy 50 perces videó, amely a premier előtti utolsó napokat, majd a megjelenést követő feszült órákat meséli el a fejlesztők szemszögéből.