Kingdom Come: Deliverance PC, PS4, XBOXONE

A Mafia II fejlesztőiből verbuvált Warhorse csapatának nyitott világú középkori szerepjátéka a CryEngine 3-mal.
Típus: Akció, Fantasy, RPG

GC 2017: Kingdom Come - innen szép győzni!

Új sztorielőzetessel melegít a Warhorse Studios a jövő heti Gamescomra, ahol a résztvevők maguk is kipróbálhatják a Kingdom Come: Deliverance-t. A fejlesztők olyan szerepjátékot készítenek, amely nettó középkori élményt ígér, fantasy nélkül.

Filmes traileren a Kingdom Come: Deliverance

A Warhorse csapata egy látványos előzetest tett közzé a Kingdom Come: Deliverance-ről. A játékosok kardot és páncélt ragadnak, hogy megbosszulják szüleik halálát. A felelős egy magyar rablócsapat.

Egy óra a Kingdom Come: Deliverance-szel

A Warhorse Studios nemrégiben egy livestreamben hosszabban is bemutatta a Kingdom Come: Deliverance E3-as demóját, így most több mint egy órán át mozog a realisztikus középkori szerepjáték.

E3 2017: Így fut majd PS4-en a Kingdom Come

Az oké, hogy a Kingdome Come: Deliverance PC-s verziója bitang jól fest, de mi a helyzet a konzolos változatokkal? Ezúttal a PlayStation 4-es verzió kerül terítékre - itt sincs szégyenkeznivalója a szerepjátéknak.

Megjelenési dátumot kapott a Kingdom Come

Befutott a Warhorse Studios mára ígért bejelentése, a srácok egy új kedvcsináló társaságában leplezték le a Kingdom Come: Deliverance napra pontos megjelenési dátumát. Idén sajnos már nem játszhatunk a szerepjátékkal.

Teaser trailert kapott a Kingdom Come: Deliverance

A Warhorse Studios nagy bejelentéssel készül június 9-re, ám addig is egy új előzetest nézhettek meg a középkori Csehországba kalauzoló szerepjátékról. Az állunkat keressük mi is, annyira gyönyörű!

Kingdom Come - miért fontos a páncél?

Ha egy olyan középkori RPG-re vágysz, amelyben nincsenek fantasy elemek, akkor a Kingdom Come: Deliverance-et neked találták ki. Itt a kardnak súlya van, nem hadonászhatsz vele ész nélkül.

Kingdom Come: Deliverance - ezért fontos a páncél

A Warhorse Studios egy hihető középkori világot alkotott, amiben semmi fantasy nincs: a Kingdom Come: Deliverance hű lenyomata a huszita háborúknak, a 15. század elején. Most belenézhetünk az új verzióba.

2017-re csúszik a Kingdom Come: Deliverance

A Warhorse Studios mégsem készül el az év végére a középkori szerepjátékukkal, így csak valamikor jövőre játszhatunk a CryEngine-nel hajtott címmel. Reméljük, nincs komolyabb baj a Kingdom Come-mal.

Tényleg csúszik a PC-s Kingdom Come

Immáron hivatalossá vált, hogy mégsem kapjuk meg idén nyáron a Kingdom Come: Deliverance számítógépes változatát. A csapat szeretné mindhárom platformra egyszerre kihozni a középkori szerepjátékot.