Kingdom Come: Deliverance PC, PS4, XBOXONE

A Mafia II fejlesztőiből verbuvált Warhorse csapatának nyitott világú középkori szerepjátéka a CryEngine 3-mal.
Típus: Akció, Fantasy, RPG

Kingdom Come: Deliverance - itt a húsvéti update

Döcögős volt a Kingdom Come: Deliverance rajtja, de a játékért felelős Warhorse stúdió töretlenül foltozgatja a hibákat. A bugfixek mellett pedig kapunk pár húsvéti témájú újdonságot is, valamint új frizurát és szakállat is választhatunk majd.

Amerikai toplista: rekorder lett a Nintendo Switch

Közzétette az amerikai játékpiac teljesítményét elemző NPD Group a februári helyzetjelentését. A Nintendo Switch első éve rendkívül sikeres volt, időarányosan az USA legjobban fogyó konzoljáról beszélhetünk.

Kingdom Come: Deliverance - elérhető az új javítás

A Warhorse PC-re már kiadta a Kingdom Come: Deliverance várva-várt 1.3-as javítását, amely finomítja a zárfeltörést és a zsebmetszést, továbbá már kilépéskor is menteni fog a játék. Úton van az első ingyenes DLC is.

Kingdom Come: Deliverance teszt

A középkort nem véletlenül jellemezték sötétnek. A halandóság magas volt, az élet nehéz, mindennaposak voltak a vérontások. A Kingdom Come: Deliverance történelmileg pontos és semmilyen más RPG-hez nem hasonlítható.

Kingdom Come: Deliverance - megvan az egymillió

Hat napja járt 500 ezer eladott kópiánál a Kingdom Come: Deliverance, ma pedig sikerült a játéknak megdupláznia ezt a teljesítményt. Ha hihetünk a SteamSpy statisztikájának, az eladások 47 százalékát a PC-s verzió adja.

Kingdom Come - változik a mentési rendszer

Amikor a Kingdom Come: Deliverance a múlt héten megjelent, tömve volt bugokkal, a fejlesztők pedig azóta is szorgosan dolgoznak a javításokon. A Warhorse srácai részletezték a közeljövő terveit.

Brit toplista: másodikként nyitott a Kingdom Come

Hiába volt több új játékmegjelenésünk is a múlt héten, csak a Kingdom Come: Deliverance tudott felérni a dobogóra. Nem volt könnyű dolga, a FIFA 18-at már nem is tudta megelőzni.

Félmillió példánynál jár a Kingdom Come

Szépen nyitott a középkori Csehországban játszódó szerepjáték. A Warhorse megerősítette, hogy 500 ezer példány talált gazdára a Kingdom Come: Deliverance-ből alig két nap alatt. A munka azonban nem áll meg.

Utolsó előzetesen a Kingdom Come: Deliverance

Holnaptól lesz kapható az egykori Mafia-sorozat fejlesztőit is a soraiban tudó Warhorse Studios első játéka, a The Witcher-sorozat babérjaira törő Kingdom Come: Deliverance.

23 gigás javítással indít a Kingdom Come

Az első helyzetjelentések (és a készítők megerősítése) szerint 23 gigás javítást kell majd letöltenünk a Kingdom Come: Deliverance-hez az első napon. A patch majd' minden területen belenyúl a játékba.