Assassin's Creed: Unity PC, PS4, XBOXONE

A 18. századi Párizsban játszódik a generációváltónak szánt Assassin's Creed-epizód.
1415361600

Megjött az Assassin's Creed: Unity launch trailere

Hamarosan boltokba kerül az Assassin's Creed: Unity, ezt harangozza be a játék imént megjelent launch trailere is. Meg persze azt, hogy ezután nem jut minden napra valami Assassin's Creed-hír. (Lekopogjuk.)
1415287800

A briteknek kimaradnak a Ubisoft steames játékai?

A pénz még a szórakoztatóiparban sem játék. Bár hivatalos indoklás még nem látott napvilágot, a feltételezések szerint ez állhat a Ubisoft döntése mögött, mely miatt legújabb játékai nem elérhetőek a Steam brit oldalán.
1415274300

Gyorstalpaló bemutatón az Assassin's Creed: Unity

Egy hétre a kiadástól a Ubisoft az Assassin's Creed: Unity újdonságait és erősségeit összegző bemutatóval kedveskedett a rajongóknak, melyben minden fontosabb játékelemről láthattok egy rövid részletet.
1415102420

A heti galériafrissítés

Az őszi szünet véget ért, ám a játékkiadók már a karácsonyi dömpingre készülnek. Ebből kifolyólag nem is szűkölködünk friss képekben, lesz itt Primal Carnage, Dragon Age: Inquisition és Assassin's Creed: Unity is.
1414751450

Jelentkezz az Assassin's Creed cosplay versenyre!

Ha szereted az Assassin’s Creed-sorozatot és némi alkotókedv is szorult beléd, akkor a PlayON cosplay versenyét neked találták ki: értékes nyereményekért saját jelmezt kell készítened. Jelentkezési határidő: a mai nap!
1414697688

Heti akciók és leárazások - Halloween Special

Elindult az évente hagyományosan megrendezett Steam Halloween Sale, melyhez ezúttal mások is csatlakoznak. Fáradjatok beljebb és szemezgessetek a Gamekapocs által összegereblyézett akciók és leárazások tömegéből!
1414686191

Komoly spoilert mutatott a Ubisoft az új AC-ből

Az egy dolog, hogy zsákszámra kapjuk az előzeteseket az Assassin's Creed: Unityből, ahogy az is, hogy már kiszivárgott egy videó a játék elejéről, de azért mindennek van határa... Spoiler következik!
1414677600

Megérkezett a YouTube-ra a 60 fps

A megduplázott másodpercenkénti képkockasebesség bizony látványos különbségeket mutat a YouTube-ra szánt felvételek élvezeti értékében, melyet két videó segítségével be is mutatunk nektek. Jó szórakozást!
1414663200

AC: Unity - mozgás közben az NVIDIA Gameworks

A Ubisoft és az NVIDIA többéves összeborulásának eredményeként látványos grafikai finomságokat hívhatunk elő az Assassin's Creed: Unity PC-s verziójában. Néhány fícsört csak GeForce GTX kártyákon élvezhetünk.
1414339257

Heti hírösszefoglaló - 43. hét

Rengeteg gépigény, DLC-k, sok-sok trailer, régi játékok új kiadásai: ilyen egy mozgalmas őszi hét a videojátékok világában. A kattintás után elolvashatjátok eheti hírösszefoglalónkat.