Assassin's Creed: Unity PC, PS4, XBOXONE

A 18. századi Párizsban játszódik a generációváltónak szánt Assassin's Creed-epizód.
1416353104

Assassin's Creed: Unity teszt

Már a második nagyon súlyos kapufát rúgja idén a Ubisoft, az Assassin’s Creed: Unity a bizonyíték rá, hogy a sorozatot a milliós eladások ellenére is illene pihentetni egy picit.
1416235200

Brit toplista: még mindig vezet a Call of Duty

Még mindig a Call of Duty: Advanced Warfare vezeti a brit játékeladási toplistát, ami ugye azért szép teljesítmény, mert a múlt héten érkezett kihívó bőven. Az Assassin's Creed: Unity csak a második lett.
1416222049

Assassin's Creed: Unity - óriás javítás közeleg

Ha az első napi javítást is beleszámoljuk, immár a harmadik Assassin's Creed: Unity patch fog megjelenni egy héten belül. A Ubisoft látványos javulást ígér az eddigi állapatokhoz képest.
1415970052

Komoly változásokat ígér a Ubisoft

Miután az első tesztek csak az Assassin's Creed: Unity megjelenése után fél nappal látták meg a napvilágot, így felmerült a vásárlókban a gyanú, hogy a Ubisoft direkt elhallgatta a játék hiányosságait. A franciák tüzet oltanak.
1415898000

Megérkezett az első Assassin's Creed: Unity javítás

A Ubisoft bizony lógathatja az orrát a letaglózó pontszámok és a felhasználói visszajelzések hallatán, de hát így jár, aki befejezetlenül árulja a játékát. A döcögő start után gyorsan észbekapó fejlesztők máris kiadták az első foltozást.
1415876427

Csökkent a Ubisoft részvényeinek ára a Unity miatt

Egy nap alatt 9,12 százalékkal csökkent a Ubisoft részvényeinek értéke a NASDAQ-on, ami annak tudható be, hogy az Assassin's Creed: Unity kedvezőtlen fogadtatásban részesült a kritikusoknál és a játékosoknál.
1415798524

Frissítve: Problémák az Assassin's Creed: Unityvel

A Ubisoft orgyilkosos sorozatának legújabb darabja tegnap landolt az Egyesült Államokban, ám mindhárom platformon komoly teljesítményproblémákról számoltak be az újdonsült vásárlók. Valami nincs rendjén a Unityvel.
1415646000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nagyon ütős hét vár ránk, gamer legyen a talpán, aki feldolgozza a következő hét nap termését! Duplázik az Assassin's Creed, gurít egy négyest a Halo, és 2015 a Pro Evolution Soccer.
1415606445

Assassin’s Creed: Unity - íme, az első fél óra

Ezen a héten landol a boltokban az Assassin’s Creed: Unity, ám néhány szerencsés egyed már javában nyúzhatja a sorozat legújabb darabját. Ha nem bírsz várni csütörtökig, nyugodtan belenézhetsz a PS4-es verzióba.
1415520000

A Ubisoft címei csendben visszatérnek a Steamre

Néhány napja rajongók figyeltek fel arra, hogy a Steam briteknek szánt kínálatából hiányzik a Ubisoft három újonnan érkező játéka is, melyek ma indoklás és bejelentés nélkül visszaszivárogtak a Valve rendszerébe.