Far Cry 4 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Kyrat egy kis ország a messzi Himalája hegyei között. Gyönyörű kultúrával, barátságos emberekkel. És egy véreskezű önjelölt diktátorral.

Hivatalos: jön a Far Cry 4, és még idén

A Ubisoft az imént hivatalosan is bejelentette a Far Cry negyedik részét, igaz, egyelőre csak a főbb részleteket árulta el vele kapcsolatban. A pletykáknak megfelelően a Himalája a helyszín, a megjelenés pedig idén esedékes.

Megint a Far Cry 4-ről pletykálnak

Újabb pletykák kaptak szárnyra a Far Cry negyedik részével kapcsolatban. Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a játék a Himalájában játszódik majd, és úgy néz ki, elefánton is ülhetünk majd.

Far Cry 4 - irány a Himalája?

Még mindig nagyon kevés hivatalos infónk van a Far Cry negyedik részéről, gyakorlatilag annyi biztos, hogy lesz még folytatása a sorozatnak. De vajon tényleg a Himalájában játszódik majd?

A zeneszerző szerint már készül a Far Cry 4

Életjeleket kaptunk a Far Cry 4 felől. Nem lepődtünk meg, a Ubisoft már korábban utalt rá, hogy lesz folytatás. Ha hihetünk Cliff Martineznek, akkor a fejlesztés már aktív szakaszban van. Örvendjünk!

Far Cry 4 - részletek hamarosan

A Ubisoft marketingese szerint a Far Cry 3 meggyőzte a kiadót: biztosan folytatódik a Far Cry-sorozat, hamarosan pedig többet is elárulnak róla. Tapsvihar, konfetti és hip, hip, hurrá!

Nem kell négy évet várnunk a Far Cry 4-re

A Ubisoft letette a nagy esküt, hogy nem kell annyi időt várnunk a Far Cry folytatására, mint amennyi a második és a harmadik rész között telt el. A formula már megvan, s ezt szeretné tovább építeni.