Mortal Kombat X PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Visszatért a Mortal Kombat, és brutál formában van!

A heti galériafrissítés

Egy régi hagyományt szeretnénk feleleveníteni: ezentúl minden hétvégén jelentkezünk egy galériafrissítéssel, melyben összeszedjük nektek az elmúlt napok legfontosabb screenshotjait és artworkjeit.

E3 2014: Mortal Kombat X - gameplay ömlesztve

A NetherRealm bőkezűnek bizonyult az E3 kapcsán, rengeteg kivégzéssel megspékelt gameplay felvételt osztott meg velünk a Mortal Kombat X-ről. Tudtátok, hogy Sonja és Johnny Cage lányát, Cassie-t is irányíthatjuk?

E3 2014: Mortal Kombat X - az első képek

A csonttörő előzetes után megérkeztek a Mortal Kombat X első screenshotjai. Szám szerint tíz darab vérgőzös pillanatkép vár rád Scropion, Sub-Zero, Ferra / Torr és Kotal Khan főszereplésével. Fight!

E3 2014: Mortal Kombat X - csonttörő gameplay

A Sony showján lelepleződött a Mortal Kombat X is, a gameplay videóban Scorpion és Sub-Zero mellett két új harcos is bemutatkozott. Vér, gerinctörés, rémálomszerű helyszínek - a NetherRealm ismét kitett magáért.

E3 2014: Sony-sajtókonferencia - LIVEBLOG

A jó hír az, hogy idén úgy döntöttem, virrasztok a Sony E3-as konferenciája miatt, és ha már így döntöttem, lesz liveblog is belőle, mert miért ne. A rossz hír csak engem érint, fájdalmas lesz a holnapi napom.

E3 2014: Bemutatkozik a Mortal Kombat X

Ahogy azt lehetett sejteni, a Warner Bros. és a NetherRealm ma bejelentette a Mortal Kombat következő részét, ami nemes egyszerűséggel csak a Mortal Kombat X címet viseli. Trailert is tudunk mutatni róla.

Így teaselik az új Mortal Kombatot

Nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan bejelentik a Mortal Kombat következő részét, már kaptunk is egy fotót arról a poszterről, ami a játékot hivatott promózni. Egy kérdésünk lenne: who's next?

Bejelentésre készül a Mortal Kombat fejlesztője

A NetherRealm fejese, Ed Boon a Twitteren teaselni kezdte a csapat következő játékát. A visszaszámlálás pont júniusban jár le, éppen az E3 kezdete előtt. Van egy olyan érzésünk, hogy az Injustice 2 hivatalos bejelentéséről van szó.

Kiefer Sutherland az új Mortal Kombatban?

Most, hogy úgy-ahogy feldolgoztuk a világ legkirályabb tényét, miszerint Kiefer Sutherland a hangját adta a Metal Gear Solid folytatásához, kezdjük el feldolgozni a következőt: úgy néz ki, a Mortal Kombatban is szerepet vállalt.