Mortal Kombat X PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Visszatért a Mortal Kombat, és brutál formában van!

Mortal Kombat X - visszatérnek a Brutalityk

A NetherRealm Studios egy tegnap esti streamben erősítette meg a korábbi találgatásokat, miszerint visszatérnek a Brutalityk a Mortal Kombat X-be. Sok-sok gameplay anyagot tudunk mutatni ízelítőül.

Mortal Kombat X - Kitana három arca

Újabb gameplay ízelőt kapott az áprilisi megjelenések sorát gyarapító Mortal Kombat X. A legújabb kedvcsináló a visszatérő Kitanára koncentrál, s bemutatja, miben is tér majd el a három különböző, választható Kitana.

Frissítve: Mortal Kombat X - ingyenes lesz a multi

A Mortal Kombat X producere, Shaun Himmerick hivatalosan is megerősítette, hogy konzolokon teljesen ingyenes lesz a Mortal Kombat X multiplayer módja, így nem lesz szükség PS Plus és Gold előfizetésre.

Júniusban jön a Mortal Kombat X Predator DLC?

Alighogy kiderült, hogy nem kap játszható próbaverziót a Mortal Kombat X, kiszivárgott, hogy júniusban valószínűleg egy olyan különleges DLC-vel bővül majd a játék, amiben a Predátor is játszható lesz.

Nem lesz Mortal Kombat X demó

A NetherRealm Studios első számú embere, Ed Boon a Twitter oldalán erősítette meg, hogy nem terveznek játszható demót kiadni az áprilisra datált Mortal Kombat X-ből, arra ugyanis már nem fog idejük jutni.

Mortal Kombat X - Kitana és Reptile akcióban

Tegnap este a fejlesztők livestreamjében vadiúj gameplay jeleneteket kaptunk a Mortal Kombat X-ről. Azon kívül, hogy Kitana és Reptile összecsap, a NetherRealm elkezdte teaselni Sonyát és Jaxet.

Mortal Kombat X - Előző generációra más fejleszti

A Rise of the Tomb Raider után a Mortal Kombat X-ről is kiderült, hogy az előző generációs gépekre, így a PS3-ra és Xbox 360-ra készülő verziót nem a NetherRealm, hanem a High Voltage Software csapata készíti.

Mikrotranzakciók a Mortal Kombat X-ben?

A mikrotranzakciók nem örvendenek jó hírnek a játékiparban, így kritikus kérdés lehet, hogy a Mortal Kombat X-ben helyet kap-e a sokak által gyűlölt rendszer. A NetherRealm egyelőre elég ködösen beszélt erről.

Mortal Kombat X - a frakciók háborúja

A Mortal Kombat X legfrissebb fejlesztői naplójában egy új játékmód mutatkozott be. A Faction Warsban ötféle frakció közül választhatjuk ki a nekünk megfelelőt, és kihívások teljesítésével öregbíthetjük a hírnevét.

Ilyen PC kell a Mortal Kombat X-hez

Az év egyik legjobban várt címe a Mortal Kombat X, és ezúttal a PC-seknek sem kell várniuk rá. Az imént kiderült, hogy milyen számítógépen fog elfutni a Mortal Kombat-sorozat következő felvonása.