Mortal Kombat X PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Visszatért a Mortal Kombat, és brutál formában van!
Típus: Akció, Verekedõs

Brit toplista: még mindig vezet a Mortal Kombat X

Nem történt túl sok változás a brit játékeladási toplistán, ami persze cseppet sem meglepő, elvégre nem is nagyon volt (dobozos) megjelenés a múlt héten. Ennek megfelelően még mindig vezet a Mortal Kombat X.

Mortal Kombat X - már tudjuk, mikor jön Jason!

A NetherRealm bejelentette, hogy mikor érkezik a Mortal Kombat X első DLC-ként megvásárolható karaktere, aki egyébként nem más, mint Jason Voorhees a Péntek 13.-sorozatból.

Mortal Kombat X - így lesz játszható három új hős

Egy lelkes moddernek köszönhetően három további játszható karakterrel bővítheted a Mortal Kombat X amúgy sem szegényes felhozatalát. Némi ügyeskedés után Baraka, Rain és Sindel is választható lesz a tréning módban.

Brit toplista: átvette a vezetést a Mortal Kombat X

Ahogy az várható volt, a múlt hét megjelenései után átalakult picit a brit játékeladási toplista: a Mortal Kombat X és a GTA V számítógépes változata is megkavarta a dobogós helyezéseket.

Tovább javult a Mortal Kombat X

Már tölthető a Mortal Kombat X első frissítése, amely PC-n optimalizálja a teljesítményt, illetve kaptunk pár új ruhát a bunyósaink számára. Érdekesség, hogy számítógépeken 15 GB-ot nyom a folt.

Összeomlik a PC-s Mortal Kombat X

Hasonlóan a GTA V-höz, a PC-s Mortal Kombat X startja sem ment simán, több steames felhasználó jelezte, hogy a port összeomlik és komoly stabilitási problémákkal küzd. Az ok: a letöltött adatok hibás kezelése.

Sok szám egy helyen - avagy miből mennyi fogyott?

Hétről hétre jönnek a játékok, mi, játékosok pedig vásárlunk, ahogy kell. Repkednek a milliók, nem sokkal ezelőtt három cím kiadója is bejelentette, hogy mérföldkőhöz érkezett a játékuk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Valószínűleg rengetegen várjátok már tűkön ülve a holnapot, amin nem csodálkozunk: végre boltokba kerül a GTA V számítógépes változata, és a Mortal Kombat-sorozat is visszatér...

Megjelent a mobilos Mortal Kombat X

Lehet melegíteni a jövő héten megjelenő Mortal Kombat X-re, hiszen okostelefonokra és tabletekre már letölthető a mobilos változat. Alapjáraton nem kell fizetni érte, de persze van lehetőség pénzköltésre is.

Csak négyórás a Mortal Kombat X kampánya

Megbízható források szerint a Mortal Kombat X sztorimódját négy óra alatt kivégezhetjük. Vélhetőleg a további játékmódok kitolják a bunyós cím szavatosságát, de aki a történetre kíváncsi, gyorsan végez majd vele.