Mortal Kombat X PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Visszatért a Mortal Kombat, és brutál formában van!

Mortal Kombat X - utolsó előzetesen a Predator

A Mortal Kombat X szezonbérletesei már a mai naptól harcba küldhetik a precíz, kíméletlen gyilkológépet. Aki külön szeretné megvásárolni, annak egy kicsit tovább kell majd várnia, nekik csak jövő héten lesz elérhető a pakk.

Mortal Kombat X - érkezik a Predator

A szokásoknak megfelelően a Kombat Pack tulajdonosai hamarabb, már a jövő héten kipróbálhatják az új DLC-karaktert. Aki külön szeretné megvásárolni, annak egy kicsit tovább kell majd várnia.

Mortal Kombat X - akcióban a Predator

Júliusban érkezik a Mortal Kombat X következő DLC-karaktere, aki nem más lesz, mint a Predator. Az új vendégszereplőt most akció közben is megcsodálhatjuk, az áldozata épp Jason Voorhees.

Amerikai toplista: itt is tarolt a The Witcher III

Közzétette az NPD Group a szokásos elemzését az amerikai játékpiac elmúlt havi teljesítményéről. Megint a PlayStation 4 volt a legkeresettebb hardver, a játékok között pedig a The Witcher III nyert.

Mortal Kombat X - Tanya akciózik

Mától válik letölthetővé a Mortal Kombat X legújabb karaktere, Tanya, legalábbis azok számára, akik beruháztak a verekedős játék szezonbérletének számító Kombat Packbe. Most videót is tudunk mutatni róla.

Csúszik a PS3-as és X360-as Mortal Kombat X?

Több kiskereskedő is úgy tudja, hogy mégsem jelenik meg nyáron a Mortal Kombat X PS3-as és Xbox 360-as verziója. A GameStop már tájékoztatta a vevőit a késésről, de a Warner Bros. egyelőre hallgat.

Mortal Kombat X - júniusban jön Tanya

Jason Voorhees debütálása után joggal merült fel az egyik Mortal Kombat-rajongóban, vajon mikor mutatkozik be a következő letölthető karakter, Tanya. Ed Boon Twitteren adott válasza szerint, valamikor júniusban.

Amerikai toplista: áprilisban az Xbox One győzött

Közzétette az NPD Group az amerikai játékpiac áprilisának összegzését. A legkelendőbb játék a Mortal Kombat X volt, és meglepetésre az Xbox One is győzelmet aratott a PlayStation 4 felett.

Brit toplista: az élen nyitott a Project CARS

Befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista, amelyen már több új cím is szerepel. A Project CARS jött, látott és győzött, az autóverseny be is zsákolta az aranyérmet a megjelenése hetén.

Mortal Kombat X - törli a mentéseket az új patch

Jelentős javulást ígért a Mortal Kombat X PC-s verziójának legújabb javítása, ám ehelyett egy ordas hibát hozott magával: a tapasz feltelepítése után törlődnek a mentések. A fejlesztők gyorsan eltávolították a patchet.