Mortal Kombat X PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Visszatért a Mortal Kombat, és brutál formában van!

Mortal Kombat X - traileren Quan Chi

Régen nézhettünk már videót az új Mortal Kombat játékból, azonban most egy újabb karakter kapott saját trailert. A kattintás után közel három perc vér és erőszak vár rátok Quan Chivel a főszerepben.

Heti hírösszefoglaló - 36. hét

Magyarországra ért az Xbox One, jön a PC-s Ryse, ingyenes lett a mobilos Assassin's Creed: Pirates és még sok minden más is történt szeptember első hetében, melyről bővebben az eheti összefoglalóban találtok információkat.

Megjelenési dátumot kapott a Mortal Kombat X

Végre napra pontos megjelenési dátumot kapott az új Mortal Kombat-játék, melyet ezúttal is az előző részért és az Injustice: Gods Among Usért felelős NetherRealm Studios hegeszt össze.

Mortal Kombat X - mészárlás vasárnap estére

Javában zajlik Seattle-ben a PAX Prime, ahol a NetherRealm is képviselte magát, így most új gameplay videót kaptunk a Mortal Kombat X-ről. Ezúttal Scorpion és Sub-Zero, illetve Kano és Raiden csap össze mindhalálig.

Heti hírösszefoglaló - 33. hét

A héten zajlott Európa legfontosabb játékipari eseménye, a Gamescom, ahonnan a Gamekapocs egyszemélyes küldöttsége, Daks is élőben tudósított. A kiállításnak köszönthetően rengeteg újdonságot kaptunk a héten.

GC 2014: Mortal Kombat X - traileren Kano

Ahogy arra már utalgattak a fejlesztők (és persze lehetett is sejteni), Kano az új Mortal Kombatban is visszatér. A játék legújabb trailere most róla szól, Ed Boon vázolja fel nekünk a képességeit.

Heti hírösszefoglaló - 32. hét

Hamarosan szeptember lesz, így érkeznek a második félév combosabb címei, emellett pedig már csak pár nap van hátra az idei Gamescomig, így végre kicsit felélénkült a játékipar a hosszú nyári uborkaszezon után.

Mortal Kombat X - variációk Raidenre

Gameplay videót kapott a Mortal Kombat X, ami azt mutatja be, hogy Raiden milyen variációkban küldhető harcba. Természetesen mindegyik variáció más-más játékstílusnak ágyaz meg.

A heti galériafrissítés

A Comic-Con és a Gamescom között kissé alábbhagyott a kiadók lendülete, ám mégsem lehet panasz az eheti képáradatra. Ezúttal a Deep Down, az Elite: Dangerous, a LEGO Batman 3 és a Sacred 3 emelkedik ki a felhozatalból.

Mortal Kombat X - traileren Raiden

Új gameplay trailert kapott a Mortal Kombat X, melyben ezúttal egy klasszikus karakter kapja a főszerepet. Erőszakban, vérben és csonttörésben ezúttal sincs hiány.