Mortal Kombat X PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Visszatért a Mortal Kombat, és brutál formában van!
Típus: Akció, Verekedõs

Launch traileren a Mortal Kombat X

Bő egy hét múlva kerül boltokba a Mortal Kombat X, ennek apropóján a fejlesztők közzétették a játék launch trailerét. Harcosaink ezúttal is egy System of a Down-nótára fognak zúzni.

Mortal Kombat X - végre bemutatkozott Goro is

A NetherRealm Studios a Mortal Kombat X megjelenésének közeledtével elképesztő tempóban ontja magából a játék utolsó trailereit, karakterbemutatóit. Tegnap is kaptunk egyet, ezúttal Goro volt a soros.

Mortal Kombat X - sokkal jobb lesz a netkód

Ed Boon, a NetherRealm fejese elismerte, hogy a Mortal Kombat 9 és az Injustice: Gods Among Us netkódja sokkal jobb is lehetett volna, de megígérte, hogy a közelgő bunyós játékban kiküszöbölik a korábbi hibákat.

Mortal Kombat X - bemutatkozik a Briggs-család

Johnny Cage és lánya, Cassie után Briggsék is párosan képviseltetik majd magukat a Mortal Kombat X-ben. A játék új ízelítője most őket, vagyis Jaxet, illetve lányát, a szintén ütős csapásokra képes Jacqueline-t mutatja be.

Mortal Kombat X - dátumot kaptak a DLC karakterek

Az ausztráliai EB Games nemrég kiküldött egy körlevelet, ami tartalmazza, hogy pontosan mikor is debütálnak a Mortal Kombat X előző hónapban bejelentett és megerősített DLC karakterei, köztük a Predatorr és Tremor.

Mortal Kombat X - bemutatkozik Erron Black

Erron Blackkel bővült a Mortal Kombat X karakterfelhozatala, őt mutatta be tegnap este a NetherRealm a szokásos livestream keretében, valamint élesben is megcsodálhatjuk Liu Kang, Ermac és Shinnok ütésvágásait.

Mortal Kombat X - Shaolin trailer

Megérkezett az újabb karakterbemutató trailer a Mortal Kombat X-hez, melyben három harcos kapta a főszerepet. Ezúttal egy kis egzotikum is került a videóba, mivel egyelőre csak oroszul érhető el.

Mortal Kombat X - a Kombat Pack felhozatala

A spekulációk véget értek, a NetherRealm hivatalosan is megerősítette, hogy milyen külön is megvásárolható extra tartalmakkal bővül a Mortal Kombat X. Ha megvásároljuk a Kombat Packot, akkor négy játszható karaktert kapunk.

Mortal Kombat X - mi fán terem a Quitality?

A NetherRealm tegnap esti streamjéből kiderült, hogy a játék büntetni fogja azokat a játékosokat, akik a meccsek vége előtt lelépnek az online arénákból, elkerülve ezzel a vereséget. A Quitalityk keretében a vétkesek feje szétrobban.

Mortal Kombat X előzetes

A Mortal Kombat X a 2011-ben rebootolt sorozat irányvonalát fogja folytatni, sőt, minden tekintetben emel majd a téten. Új szereplők, finomhangolt harcrendszer és természetesen még véresebb összecsapások várnak ránk.