Mortal Kombat X PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Visszatért a Mortal Kombat, és brutál formában van!

Mortal Kombat X - ez lesz a gyűjtői kiadásokban

Négyféle kiadás közül választhatnak azok, akik beneveznek a Mortal Kombat X gyűjtői változatára. A választék bőséges és minden rajongó megtalálhatja a pénztárcájának megfelelő csomagot.

Ermac is visszatér a Mortal Kombat X-ben

A NetherRealm lerántotta a leplet a Mortal Kombat X legújabb játszható karakteréről. Ermac, a túlvilági nindzsa telekinetikus erejével megragadhatja és eldobhatja ellenfelét, de a teleportálást is sűrűn alkalmazza.

Mortal Kombat X - bemutatkozik Reptile is

Egyre közeledik a Mortal Kombat X megjelenése, nem csoda, hogy a fejlesztők is rákapcsoltak és folyamatosan adagolják nekünk a karakterbemutatókat. Most éppen Reptile bemutatkozó kisfilmjét nézhetjük meg.

Mortal Kombat X - ki a következő?

A NetherRealm csapata vadonatúj gameplay előzetessel kedveskedett a Mortal Kombat X-ről, a kedvcsinálóban Kung Lao és Kitana csap össze. Itt van, tessék: a kalapos fickó is kapott egy privát előzetest.

CES 2015: Egyedi kontroller a Mortal Kombathoz

A PDP jóvoltából egyedi kinézetű kontrollert vásárolhatnak az elkötelezett Mortal Kombat X rajongók idén tavasszal. A kiegészítő elérhető lesz PlayStationre és Xboxra is, maximum 50 dollárt kóstál.

Mortal Kombat X - Kung Lao is visszatér

Idő előtt kiszivárgott a finn Pelaaja januári lapszámának Mortal Kombat X-ről szóló bemutatója, amiből kiderült, a híres shaolin szerzetes, Kung Lao is visszatér, s játszható lesz az április közepére datált új felvonásban.

Fél órán át mozog a Mortal Kombat X

A NetherRealm egy livestream keretében hosszabban is bemutatta a Mortal Kombat tizedik részét. A vérgőzös jelenetekkel teletömött félórás gameplayt most vágatlanul megnézhetik a verekedős játékok rajongói.

Megérkezett a YouTube-ra a 60 fps

A megduplázott másodpercenkénti képkockasebesség bizony látványos különbségeket mutat a YouTube-ra szánt felvételek élvezeti értékében, melyet két videó segítségével be is mutatunk nektek. Jó szórakozást!

Újabb sorozat készül a Mortal Kombat alapján

A Mortal Kombatot eddig sem kellett félteni ebből a szempontból, elvégre már több élőszereplős film és sorozat is készült a verekedős játék alapján, hamarosan azonban újabb adaptációt kaphat a cím.

Heti hírösszefoglaló - 40. hét

Mobilokon tér vissza Itáliába az Assassin's Creed, késik a Pillars of Eternity és jön az Elite: Dangerous második bétatesztje. Ezekről és még sok másról beszéltünk a héten. Nézzétek meg, miről maradtatok le!