Mortal Kombat X PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Visszatért a Mortal Kombat, és brutál formában van!
Típus: Akció, Verekedõs

Mortal Kombat X - Tanya akciózik

Mától válik letölthetővé a Mortal Kombat X legújabb karaktere, Tanya, legalábbis azok számára, akik beruháztak a verekedős játék szezonbérletének számító Kombat Packbe. Most videót is tudunk mutatni róla.

Csúszik a PS3-as és X360-as Mortal Kombat X?

Több kiskereskedő is úgy tudja, hogy mégsem jelenik meg nyáron a Mortal Kombat X PS3-as és Xbox 360-as verziója. A GameStop már tájékoztatta a vevőit a késésről, de a Warner Bros. egyelőre hallgat.

Mortal Kombat X - júniusban jön Tanya

Jason Voorhees debütálása után joggal merült fel az egyik Mortal Kombat-rajongóban, vajon mikor mutatkozik be a következő letölthető karakter, Tanya. Ed Boon Twitteren adott válasza szerint, valamikor júniusban.

Amerikai toplista: áprilisban az Xbox One győzött

Közzétette az NPD Group az amerikai játékpiac áprilisának összegzését. A legkelendőbb játék a Mortal Kombat X volt, és meglepetésre az Xbox One is győzelmet aratott a PlayStation 4 felett.

Brit toplista: az élen nyitott a Project CARS

Befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista, amelyen már több új cím is szerepel. A Project CARS jött, látott és győzött, az autóverseny be is zsákolta az aranyérmet a megjelenése hetén.

Mortal Kombat X - törli a mentéseket az új patch

Jelentős javulást ígért a Mortal Kombat X PC-s verziójának legújabb javítása, ám ehelyett egy ordas hibát hozott magával: a tapasz feltelepítése után törlődnek a mentések. A fejlesztők gyorsan eltávolították a patchet.

Brit toplista: megingathatatlan a Mortal Kombat X

Harmadik hete nem hozott változást a szigetországi eladási lista, az élen ugyanis ismét a Mortal Kombat X végzett, ezzel ismét megelőzve a Grand Theft Auto ötödik részét, illetve a Battlefield: Hardline-t.

Mortal Kombat X - érkezik Jason

A Mortal Kombat X szezonbérletével azonos Kombat Pack tulajdonosai már a holnapi naptól, mindenki más csak jövő héttől szerezheti be a Péntek 13 ikonikus alakját, Jason Voorheest. A premier alkalmából trailert is kaptunk.

Mortal Kombat X teszt

Shao Kahn megbukott. Huszonöt éve, hogy a nagyúr vereséget szenvedett a Föld ellen, a világok azóta viszonylagos nyugalomban élnek. Ám a béke nem tart örökké, sötét fellegek gyülekeznek az égen, a bosszú ideje elérkezett.

Real Gamers - eSport megmérettetés Kecskeméten

A Real Gamers csapata május végén minden Mortal Kombat X- és FIFA 15-rajongót szívesen lát majd Kecskeméten, ahol a Real Gamers – eSport [R]evolution rendezvényen egy 24 órás versenyen vehettek részt.