Mortal Kombat X PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Visszatért a Mortal Kombat, és brutál formában van!

E hónapban is versenynapokat tart a Real Gamers

November végén lesz a Real Gamers versenysorozat következő állomása Kecskeméten. A helyszínen próbára teheted tudásodat a League of Legendsben, a World of Tanksben, a Mortal Kombatban és a FIFA 16-ban.

Ötmillió példányban fogyott az új Batman

A pontos számok ugyan nem ismertek, de ha hihetünk a Wall Street Journal jelentésének, akkor több mint ötmillió példányban fogyott a Batman: Arkham Knight és a Mortal Kombat X is.

Frissítve: Mortal Kombat X - jönnek az új karakterek

A Mortal Kombat-sorozat atyja, Ed Boon saját Twitter-oldalán hintette el, hogy érkezik a Kombat Pack 2, ami vadonatúj karaktereket csap hozzá a Mortal Kombat X eddigi kínálatához. A nagy bejelentésre elvileg ma kerül sor.

Mortal Kombat X - nem jön az előző generációra

Oly sok halasztás után a Warner Bros. kibökte: nem adják ki a Mortal Kombat X PlayStation 3-as és Xbox 360-as kiadását, a port ugyanis nem tudja hozni a kiadó által elvárt minőségi szintet.

Visszatér a mozikba a Mortal Kombat?

A The Tracking Board internetes magazin egyik riportja szerint a New Line Cinema egyre eltökéltebb a Mortal Kombat mozifilmmel kapcsolatban, így nem rég szerződtették a Halálos iramban 7 rendezőjét, James Want.

Mortal Kombat X - további karakterek jöhetnek

A Mortal Kombat X szezonbérletesei tegnap óta tölthetik a Kombat Pack utolsó karakterét, Tremort. Egy livestream során elejtett információ alapján azonban arra lehet következtetni, hogy nem ő lesz az utolsó bunyós.

Mortal Kombat X - holnap érkezik Tremor

Habár Tremorral már találkozhattunk a Mortal Kombat-sorozatban, teljes értékű játszható harcosként csak most fog debütálni: holnap érkezik a Mortal Kombat X utolsó szezonbérletes DLC-karaktere.

Amerikában is az Arkham Knight vitte a prímet

Az NPD közzétette a júniusra vonatkozó amerikai eladási adatokat. A hardverek piacán ismét a PlayStation 4 győzedelmeskedett, a hónap legkelendőbb játékának pedig a Batman: Arkham Knight bizonyult.

Mortal Kombat X - utolsó előzetesen a Predator

A Mortal Kombat X szezonbérletesei már a mai naptól harcba küldhetik a precíz, kíméletlen gyilkológépet. Aki külön szeretné megvásárolni, annak egy kicsit tovább kell majd várnia, nekik csak jövő héten lesz elérhető a pakk.

Mortal Kombat X - érkezik a Predator

A szokásoknak megfelelően a Kombat Pack tulajdonosai hamarabb, már a jövő héten kipróbálhatják az új DLC-karaktert. Aki külön szeretné megvásárolni, annak egy kicsit tovább kell majd várnia.