Mortal Kombat X PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Visszatért a Mortal Kombat, és brutál formában van!

Sok szám egy helyen - avagy miből mennyi fogyott?

Hétről hétre jönnek a játékok, mi, játékosok pedig vásárlunk, ahogy kell. Repkednek a milliók, nem sokkal ezelőtt három cím kiadója is bejelentette, hogy mérföldkőhöz érkezett a játékuk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Valószínűleg rengetegen várjátok már tűkön ülve a holnapot, amin nem csodálkozunk: végre boltokba kerül a GTA V számítógépes változata, és a Mortal Kombat-sorozat is visszatér...

Megjelent a mobilos Mortal Kombat X

Lehet melegíteni a jövő héten megjelenő Mortal Kombat X-re, hiszen okostelefonokra és tabletekre már letölthető a mobilos változat. Alapjáraton nem kell fizetni érte, de persze van lehetőség pénzköltésre is.

Csak négyórás a Mortal Kombat X kampánya

Megbízható források szerint a Mortal Kombat X sztorimódját négy óra alatt kivégezhetjük. Vélhetőleg a további játékmódok kitolják a bunyós cím szavatosságát, de aki a történetre kíváncsi, gyorsan végez majd vele.

Launch traileren a Mortal Kombat X

Bő egy hét múlva kerül boltokba a Mortal Kombat X, ennek apropóján a fejlesztők közzétették a játék launch trailerét. Harcosaink ezúttal is egy System of a Down-nótára fognak zúzni.

Mortal Kombat X - végre bemutatkozott Goro is

A NetherRealm Studios a Mortal Kombat X megjelenésének közeledtével elképesztő tempóban ontja magából a játék utolsó trailereit, karakterbemutatóit. Tegnap is kaptunk egyet, ezúttal Goro volt a soros.

Mortal Kombat X - sokkal jobb lesz a netkód

Ed Boon, a NetherRealm fejese elismerte, hogy a Mortal Kombat 9 és az Injustice: Gods Among Us netkódja sokkal jobb is lehetett volna, de megígérte, hogy a közelgő bunyós játékban kiküszöbölik a korábbi hibákat.

Mortal Kombat X - bemutatkozik a Briggs-család

Johnny Cage és lánya, Cassie után Briggsék is párosan képviseltetik majd magukat a Mortal Kombat X-ben. A játék új ízelítője most őket, vagyis Jaxet, illetve lányát, a szintén ütős csapásokra képes Jacqueline-t mutatja be.

Mortal Kombat X - dátumot kaptak a DLC karakterek

Az ausztráliai EB Games nemrég kiküldött egy körlevelet, ami tartalmazza, hogy pontosan mikor is debütálnak a Mortal Kombat X előző hónapban bejelentett és megerősített DLC karakterei, köztük a Predatorr és Tremor.

Mortal Kombat X - bemutatkozik Erron Black

Erron Blackkel bővült a Mortal Kombat X karakterfelhozatala, őt mutatta be tegnap este a NetherRealm a szokásos livestream keretében, valamint élesben is megcsodálhatjuk Liu Kang, Ermac és Shinnok ütésvágásait.