Mortal Kombat X PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Visszatért a Mortal Kombat, és brutál formában van!
1429081257

Összeomlik a PC-s Mortal Kombat X

Hasonlóan a GTA V-höz, a PC-s Mortal Kombat X startja sem ment simán, több steames felhasználó jelezte, hogy a port összeomlik és komoly stabilitási problémákkal küzd. Az ok: a letöltött adatok hibás kezelése.
1429030800

Sok szám egy helyen - avagy miből mennyi fogyott?

Hétről hétre jönnek a játékok, mi, játékosok pedig vásárlunk, ahogy kell. Repkednek a milliók, nem sokkal ezelőtt három cím kiadója is bejelentette, hogy mérföldkőhöz érkezett a játékuk.
1428937200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Valószínűleg rengetegen várjátok már tűkön ülve a holnapot, amin nem csodálkozunk: végre boltokba kerül a GTA V számítógépes változata, és a Mortal Kombat-sorozat is visszatér...
1428593400

Megjelent a mobilos Mortal Kombat X

Lehet melegíteni a jövő héten megjelenő Mortal Kombat X-re, hiszen okostelefonokra és tabletekre már letölthető a mobilos változat. Alapjáraton nem kell fizetni érte, de persze van lehetőség pénzköltésre is.
1428483624

Csak négyórás a Mortal Kombat X kampánya

Megbízható források szerint a Mortal Kombat X sztorimódját négy óra alatt kivégezhetjük. Vélhetőleg a további játékmódok kitolják a bunyós cím szavatosságát, de aki a történetre kíváncsi, gyorsan végez majd vele.
1428335820

Launch traileren a Mortal Kombat X

Bő egy hét múlva kerül boltokba a Mortal Kombat X, ennek apropóján a fejlesztők közzétették a játék launch trailerét. Harcosaink ezúttal is egy System of a Down-nótára fognak zúzni.
1428213601

Mortal Kombat X - végre bemutatkozott Goro is

A NetherRealm Studios a Mortal Kombat X megjelenésének közeledtével elképesztő tempóban ontja magából a játék utolsó trailereit, karakterbemutatóit. Tegnap is kaptunk egyet, ezúttal Goro volt a soros.
1428080426

Mortal Kombat X - sokkal jobb lesz a netkód

Ed Boon, a NetherRealm fejese elismerte, hogy a Mortal Kombat 9 és az Injustice: Gods Among Us netkódja sokkal jobb is lehetett volna, de megígérte, hogy a közelgő bunyós játékban kiküszöbölik a korábbi hibákat.
1427954444

Mortal Kombat X - bemutatkozik a Briggs-család

Johnny Cage és lánya, Cassie után Briggsék is párosan képviseltetik majd magukat a Mortal Kombat X-ben. A játék új ízelítője most őket, vagyis Jaxet, illetve lányát, a szintén ütős csapásokra képes Jacqueline-t mutatja be.
1427890779

Mortal Kombat X - dátumot kaptak a DLC karakterek

Az ausztráliai EB Games nemrég kiküldött egy körlevelet, ami tartalmazza, hogy pontosan mikor is debütálnak a Mortal Kombat X előző hónapban bejelentett és megerősített DLC karakterei, köztük a Predatorr és Tremor.