Mortal Kombat X PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Visszatért a Mortal Kombat, és brutál formában van!
Típus: Akció, Verekedõs

Mortal Kombat X - jelenetek a sztoriból

Streamelt kicsit a NetherRealm Studios a Mortal Kombat X-ből, így belenézhetünk a sztorimód elejébe is. Az összevágott videó kicsit rossz minőségű, de a lényeg azért látszik.

Késik az előző generációs Mortal Kombat X

Ezen a héten a szokásosnál is több késésről szóló hírt kaptunk, és úgy néz ki, még a hét végére is jutott egy: a Warner Bros. bejelentette, hogy csak nyáron jelenik meg a Mortal Kombat X PS3-as és Xbox 360-as változata.

Mortal Kombat X - mozgásban a mobilos verzió

Először látható akció közben a Mortal Kombat X nemrég hivatalosan is megerősített mobilos változata, ami iOS-re és Androidra fog megjelenni. A videó részletesen bemutatja, hogyan is épül majd fel a játékbeli harc.

Mortal Kombat X - traileren a Cage-család

Kicsivel több, mint egy hónap van már csak hátra a NetherRealm Studios által készített Mortal Kombat X megjelenéséig, így nem csoda, hogy hetente érkeznek új videók belőle.

Mortal Kombat X - Johnny Cage is visszatér

Ugyan hivatalos megerősítés még nem érkezett, de a NetherRealm Studios producere, Adam Urbano egy azóta már törölt videóinterjúban elkotyogta, Kenshi mellett Johnny Cage is visszatér majd a Mortal Kombat X-ben.

GDC 2015: A Warner rágyúr a mobiljátékokra

Öt új mobiljátékot jelentett be a Warner Bros., melyek közül a Mortal Kombat X-et már ismerjük, ám a Batman: Arkham Underworldöt és az új Game of Thrones-játékot még nem. Durva évnek nézünk elébe.

GDC 2015: Mobilokra is jön a Mortal Kombat X

Nem tudnak lassítani a NetherRealm srácai, egymás után érkeznek a bejelentések és a látnivalók a Mortal Kombat X kapcsán. Most éppen azt tudtuk meg, hogy mobilos verzió is készül a címből.

Sztoritraileren a Mortal Kombat X

Ma dőzsölhetnek a Mortal Kombat-rajongók, elvégre a NetherRealm a verekedős cím sztorimódját is bemutatta egy trailer erejéig. Minden jel szerint a feltámasztott Mileena alvilági serege ellen harcolhatunk.

Mortal Kombat X - visszatérnek a Brutalityk

A NetherRealm Studios egy tegnap esti streamben erősítette meg a korábbi találgatásokat, miszerint visszatérnek a Brutalityk a Mortal Kombat X-be. Sok-sok gameplay anyagot tudunk mutatni ízelítőül.

Mortal Kombat X - Kitana három arca

Újabb gameplay ízelőt kapott az áprilisi megjelenések sorát gyarapító Mortal Kombat X. A legújabb kedvcsináló a visszatérő Kitanára koncentrál, s bemutatja, miben is tér majd el a három különböző, választható Kitana.