Rainbow Six: Siege PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Rainbow Six-sorozat.
Típus: Akció

Rainbow Six: Siege - késnek az újabb tartalmak

A Ubisoft úgy döntött, felrúgja a Rainbox Six: Siege aktuális szezonjának menetrendjét, a játék minősége ugyanis sokkal fontosabb. Ez azt jelenti, hogy a következő három hónap a javításokról fog szólni.

Rainbow Six: Siege - heti 4 millióan játsszák

A Ubisoft egyik igazgatója szerint óriási népszerűségnek örvend a Rainbow Six: Siege, a rajt óta több mint megduplázódott a regisztrált játékosok száma, és egyébként is látványos a rajongótábor aktivitása.

Rainbow Six: Siege - itt a másik új operátor is

Hamarosan megérkezik a Rainbow Six: Siege második évadának első DLC-je, amely spanyol egységekkel és pályákkal bővíti a játékot. Most bemutatkozott a második operátor is, a pusztításra specializált Mira.

Rainbow Six: Siege - ingyenes hétvége jön

A Ubisoft végre megerősítette a legújabb DLC napra pontos megjelenési dátumát, továbbá elhintette, hogy az érdeklődők ezen a hétvégén ingyen kipróbálhatják a Rainbow Six: Siege-et. Remek ajánlat, ugye?

Rainbow Six: Siege - ő lesz az új operátor

A Ubisoft taktikai shooterének következő DLC-jében, a Velvet Shellben két új operátor mutatkozik be. Az egyikükről már lehullt a lepel: Jackal a spanyol rendvédelmi szerv tagja, aki rábukkanhat az ellenség lábnyomaira.

Rainbow Six: Siege - nézzünk bele az új térképbe!

A Ubisoft végre megmutatta, hogy milyen lesz az Operation Velvet Shell kiegészítővel érkező új térkép a Rainbow Six: Siege-ben. A Coastline Ibiza napfényes partját takarja - jól áll a játéknak a mediterrán hangulat.

Rainbow Six: Siege - közeleg az új DLC bemutatója

Mint azt már tudjuk, idén sem áll le a Rainbow Six: Siege támogatása, így újabb DLC-kel látja el a játékosokat a Ubisoft. Az első csomag jövő hónapban érkezik, a kiadó pedig megosztott pár részletet a leleplezéssel kapcsolatban.

Rainbow Six: Siege - a második szezon ütemterve

Már mindhárom platformon elérhető a Rainbow Six: Siege második szezonbérlete. A Ubisoft elárulta, hogy pontosan mikor kapjuk meg a nyolc új operátort, ráadásul már a nemzetiségükre is fény derült.

Rainbow Six: Siege - itt a második Season Pass

Elérhetővé vált a Rainbow Six: Siege második szezonbérlete, melyet immár megtalálhattok a digitális boltokban. Ahogy vártuk, az új Season Pass hasonló extrákat kínál, mint az előző.

A Rainbow Six DLC-stratégiáját követi a Ubisoft

Az egyik alelnöke szerint a Ubisoft mostantól nem árul olyan DLC-ket, amelyek nélkül nem élvezhető teljes mértékben a játék. A Rainbow Six: Siege-nél követett stratégia kiválóan működött.