Rainbow Six: Siege PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Rainbow Six-sorozat.
Típus: Akció

Rainbow Six: Siege - ma Japánba utazunk

Ma érkezik meg a Rainbow Six: Siege első évados szezonbérletének utolsó DLC-je, az Operation Red Crow, melyben Japánba látogathatunk el. A megjelenés alkalmából új trailer érkezett.

Rainbow Six: Siege - biztos a második évad

A Ubisoft a Rainbow Six: Siege hivatalos Twitter-csatornáján jelentette be, most már biztos, hogy a második évre is kapunk szezonbérletet, így a most megjelenő utolsó DLC-vel nem ér véget a játék támogatása.

Ingyen játszható a hétvégén a Rainbow Six: Siege

Ingyen kipróbálható a hétvége folyamán a Rainbow Six-sorozat legújabb darabja, a Siege. Emellett a Ubisoft elárulta, hogy mikor jön az utolsó, Operation Red Crow című DLC.

Felemás féléven van túl a Ubisoft

Hiába növekedtek a bevételei az aktuális üzleti év első felében, még mindig veszteséges a Ubisoft. Emellett a vezérigazgató elárult pár érdekességet az új Assassin's Creedről is, illetve már tudjuk, bétázhatunk az új Ghost Reconnal.

Rainbow Six: Siege - hamarosan Japán következik

A Ubisoft a Rainbow Six: Siege Twitter-oldalán jelezte, hamarosan formálisan is bemutatkozik a szezonbérleteseknek kínált csomagok utolsó darabja, ami ezúttal Japánban repít el minket.

Visszatért a Rainbow Six: Siege kezdőcsomagja

Ismét megvásárolható a Rainbow Six: Siege 15 dolláros kezdőcsomagja. A Starter Edition ezúttal is korlátozott ideig lesz elérhető, ráadásul most már csak a Uplayen keresztül csaphatunk le rá, a Steamen nem.

Rainbow Six: Siege - jöhet a második szezonbérlet?

A Ubisoft még nem jelentett be semmit a témában, a marketingeseik kérdőívéből azonban egyértelműen kiderül, hogy szeretnének egy második szezonbérletet is a Rainbow Six: Siege-hez.

Rainbow Six: Siege - megjelent az új DLC

Megérkezett a Rainbow Six: Siege új frissítése, az Operation Skull Rain, melynek apropóján egy friss trailer is megjelent a játékhoz. Az új pálya mindenki számára ingyenes, az operátorokat azonban csak a szezonbérletesek próbálgathatják.

Próbáld ki a hétvégén a Rainbow Six: Siege-et!

Ma este héttől egészen vasárnap estig kötöttségek nélkül nyüstölhetitek a Rainbow Six: Siege-et, és ahogy lenni szokott, ha megtetszik, kedvezményes áron vásárolhatjátok meg az alapjátékot. Remek ráhangolódás az új DLC előtt.

Részletek a Rainbow Six: Siege új DLC-jéről

Egy hét múlva érkezik a Rainbow Six: Siege következő nagy frissítése, az Operation Skull Rain, melyben a brazil terrorelhárító csoport kapja a főszerepet. A csomagban két operátort és egy új térképet találunk.