Street Fighter V PC, PS4

Íme, a Street Fighter ötödik része!

Street Fighter V - regisztrálj a bétára!

A Capcom már korábban is hangoztatta, részleteiben pedig az E3-on jelentette be, hogy nagyszabású bétateszt alá veti majd a Street Fighter ötödik részét. A PS4-es verzióra már regisztrálhatunk is.

E3 2015: Street Fighter V - Cammy és Birdie harcol

A Sony E3-as konferenciáján hullt le a lepel a jövő tavasszal boltokba kerülő Street Fighter V két újabb játszható karakteréről, a visszatérő Cammyről és Birdie-ről. Most kettejük, közel 15 perces bunyóját nézhetitek meg.

E3 2015: Az első galériafrissítés

Az expó nulladik napján valóságos screenshot-áradat zúdult ránk, szinte alig győztük őket feldolgozni. Lesz itt For Honor, The Division, Uncharted 4, Until Dawn, The Last Guardian és Assassin's Creed: Syndicate is.

E3 2015: Street Fighter V - jön a béta PS4-re

A Sony E3-as konferenciáján két új karakterről hullt le a lepel, továbbá a Capcom marketingigazgatója megerősítette, hogy július végén indul a Street Fighter V három fázisból álló bétatesztje PS4-en.

E3 2015: Sony-konferencia - LIVEBLOG

Lefekvés előtt egy kiadós PlayStation-konferenciával, illetve annak liveblogolásával búcsúzunk tőletek, méghozzá a szokásos menetrend szerint. Itt kommentálunk és fordítunk, a streamet pedig a másik hírünkben találjátok.

E3 2015: Street Fighter V - traileren a harcrendszer

A tegnapi részleteket és képeket követően befutott a Street Fighter ötödik részének legújabb előzetese, amely mozgóképen is bemutatja a harcrendszer újdonságait és az első karakterek kapcsolódó képességeit.

E3 2015: Street Fighter V - részletek és képek

A Capcom szegényes E3-as felhozatalából toronymagasan kiemelkedik a Street Fighter legújabb része, amelyről most néhány információt kaptunk egy nagy adag screenshot társaságában, illetve utalást a pontos dátumra is.

E3 2015: Szegényes kínálattal jelentkezik a Capcom

A Capcom ugyan kint lesz az idei Los Angeles-i kiállításon, mégis elképesztően sovány játékfelhozatallal igyekszik a standjához csalogatni a kíváncsiskodókat. Reméljük, azért sor kerül majd új bejelentésre is.

Street Fighter V - M. Bison is csatlakozik

A Capcom megerősítette, hogy Ryu, Chun Li és Charlie után a Street Fighter 2 korábbi főgonosza, M. Bison is csatlakozik a Street Fighter V eddig bejelentett játszható szereplőihez. Bemutatkozó trailerünk is van.

Street Fighter V - jövő tavasszal érkezhet

A Capcom a legfrissebb pénzügyi jelentésében rögzítette, hogy a Street Fighter V még ebben az üzleti évében, vagyis jövő márciusig a boltokba kerül. A jövő tavaszi megjelenésről már korábban is pletykáltak.