Street Fighter V PC, PS4

Íme, a Street Fighter ötödik része!

A Street Fighter 6 tarolt a Steamen

Alig jelent meg, a Capcom játékával több mint kétszer annyian játszottak egyszerre, mint az eddigi csúcstartóval, és várható, hogy innen csak felfelé vezet az utcai bunyósok útja.

Megvannak a Street Fighter-film rendezői

A hamarosan érkező videójáték-adaptációt Michael és Danny Philippou, a Talk to Me mögött álló duó fogja rendezni.

Szabad a pálya az új Street Fighter-filmek előtt

A Legendary Entertainmentnek köszönhetően új Street Fighter-adaptációk költözhetnek a mozikba vagy a tévéképernyőre, miután a gyártócégnek sikerült megszereznie a népszerű verekedős frencsájz jogait.

Felfedték a PlayStation Plus teljes márciusi kínálatát

Bár a State of Play prezentációjának a részeként már kerültek nyilvánosságra címek a PlayStation Plus kínálatából, azért akadnak még újdonságok ebben a hónapban.

Egy klasszikus játékkal is játszhatunk majd a Street Fighter 6-on belül, ám van egy csavar a dologban

A Capcom teljes egészében elérhetővé teszi a Street Fighter 2 Turbo klasszikus játékot a jövőre megjelenő Street Fighter 6-ban, ám csak a Street Fighter 5 tulajok számára.

A Capcom elárulta, mely franchise-ai a legnépszerűbbek

Megtudhattuk, hány darabot adtak el a Monster Hunter-, a Resident Evil-, a Street Fighter-, a Devil May Cry- és a Dragon's Dogma-játékokból.

Definitív frissítést kap a Street Fighter V

A Capcom hamarosan egy „definitív frissítéssel” rázza fel a Street Fighter V viszonyait. Nemcsak a harcosok erőegyensúlyát szabják át némileg, de új vizuális módokat, jelmezeket és zenéket is hozzáadnak a játékhoz.

A Street Fighter új része mutatkozik be hétfőn?

Jeff Grubb újságíró a Giant Bomb legutóbbi műsorában elárulta, hogy tudomása szerint a Capcom hétfőn lejáró visszaszámlálása a Street Fighter-sorozat hatodik számozott részét leplezi majd le.

Bejelentést teasel a Capcom?

A japán kiadó indított egy visszaszámlálót, amely szerint jövő héten hétfőn valamilyen bejelentésre számíthatunk tőle. Ennél több nyomot nem kaptunk sajnos, de nagyon szurkolunk egy új Street Fighterért!

Szép eladási számokkal büszkélkedhet a Capcom

Nincs oka panaszkodni a Capcomnak, hiszen továbbra is remekül teljesítenek a kasszáknál az utóbbi években piacra dobott címei. A japánok most néhány hangzatos számot is megosztottak velünk.