Street Fighter V PC, PS4

Íme, a Street Fighter ötödik része!

Jövő tavasszal jön a Street Fighter V?

A Capcom Unity honlapjáról már eltávolított korábbi bejegyzés szerint jövő tavasszal jelenik meg a PC-re és PlayStation 4-re is készülő Street Fighter V. A Capcom egyelőre cáfolja a kiszivárgott időpont valóságtartalmát.

Street Fighter V - akcióban Charlie Nash

Ugyan decemberben már nyilvánvalóvá vált, hogy a Street Fighter V csapatába visszatér Charlie Nash, a hivatalos bejelentésre azonban egészen idáig várnunk kellett. A leleplezés mellett az is kiderült, lesz online béta program is.

Street Fighter V - A világ legjobbjai egymás ellen

Az idei Taipei Game Show-n mozgás közben is megleshető volt a Street Fighter V. A felvétel ismerős lehet, hiszen Ryu és Chun-Li összecsapását már többször is láthattuk. Ezúttal azonban vérprofik püföllték egymást.

Unreal Engine 4-et használ a Street Fighter V

Újabb nagy fogást jelentett be az Epic Games japán részlege, mint kiderült, a Tekken 7 mellett a Street Fighter ötödik része is a negyedik generációs Unreal Engine-t használja majd.

Street Fighter V - Visszatér Charlie Nash

A hétvégén rendezték meg a Capcom Cup döntőjét, ahol a Street Fighter-sorozat producere, Yoshinori Ono megerősítette, visszatér az a Charlie Nash, aki először az 1995-ös Street Fighter Alpha-ban debütált.

Microsoft: Street Fighter helyett Killer Instinct

A múlt hétvége egyik legfontosabb híre az volt, hogy végre bemutatkozott a Street Fighter ötödik része, ami ráadásul csak és kizárólag PC-re, illetve PlayStation 4-re jelenik majd meg. De mit mond erre a Microsoft?

A heti galériafrissítés

A hétvége két jeles eseménytől volt hangos, a The Game Awards és a PlayStation huszadik szülinapjának apropóján tartott buliról egy raklapnyi ropogós screenshotot zsákoltunk be. Csak a nagyágyúkra koncentrálunk.

A jó, a rossz és a csúf

Mozgalmas hetünk volt, hiszen két fontosabb esemény is megrendezésre került, emiatt pedig rengeteg trailer és látnivaló került ki a 2015-ös címekből. Múlt héten induló rovatunk ezúttal is feleleveníti a fontosabb történéseket.

Street Fighter V bejelentés és gameplay

Miután idő előtt lelepleződött a Street Fighter ötödik felvonása, túl nagy meglepetést nem okoz a mostani bejelentés. A tovább mögött azonban lapul egy igazán izgalmas gameplay trailer is.

Street Fighter V bejelentés

A holnapi PlayStation Experience egyik meglepetés bejelentése kicsit előbb megérkezett, váratlanul ugyanis bemutatkozott a Street Fighter ötödik számozott része.