Street Fighter V PC, PS4

Íme, a Street Fighter ötödik része!
Típus: Akció, Verekedõs

Street Fighter V - PC-re is jön a második bétateszt

Hamarosan kezdetét veszi a Street Fighter V második bétatesztje, és ami még fontosabb, ezúttal már a PC-sek is bekapcsolódhatnak a harcba. Ezzel együtt Laura első gameplay videóját is megkaptuk.

Street Fighter V - színre lép Zangief és Laura

A Capcom megmutatta a Street Fighter-sorozat egyik nagy öregjének új arcát. Ő Zangief, Oroszország büszkesége. Emellett megszellőztették a következő, teljesen új karaktert, Laurát, a brazil szépséget is.

Befutott a Street Fighter V gépigénye

A Capcom felfedte, hogy milyen konfigurációra lesz szükségünk a Street Fighter V futtatásához. Semmilyen kihívó követelménnyel nem találkozunk: egy 64-bites Windowson, 6 giga RAM-mal és egy i3-as procival már eldöcög a játék.

Street Fighter V - Karin is csatlakozik

A Tokyo Game Shown mutatta be a Capcom a Street Fighter V következő játszható, a rajongók számára már ismerős bunyósát. Karin a rajongók szavazata alapján kerülhetett a játékba.

A Street Fighter V is kap egy arab karaktert

Jelenleg is zajlik Dubajban a Games15 rendezvény, ahol a játék direktora, Yoshinori Ono leleplezte a Street Fighter V legújabb harcosát, Rashidot, aki stílszerűen arab származású. Egy trailert is mutatunk róla.

Street Fighter V - ilyen lesz a gyűjtői kiadás

A Capcom leleplezte a Street Fighter V gyűjtői kiadásának tartalmát és az előrendelői bónuszait. Az észak-amerikai változatról van szó, de reméljük, hogy az európai kiadás is hasonló tartalommal jön.

Street Fighter V - 10 percnyi bunyó Mikával

A héten nem csak újraindult a kezdetben komoly problémáktól szenvedő Street Fighter V PlayStation 4-es bétája, de a Capcom bemutatott egy új karaktert is, Mikát. A legújabb tízperces bemutató rá koncentrál.

Ma éjjel újra felbőgnek a Street Fighter V szerverei

Ma éjszaka újraindítják a Street Fighter V bétatesztjét, és onnantól kezdve öt napon keresztül tolhatjuk majd a Capcom legújabb verekedős játékát. A jó hír mellé érkezett egy új karakterbemutató is.

Street Fighter V - újra lehet játszani

A Capcom minden korábbinál nagyobb bétatesztet szervezett az új Street Fighterhez, az első kör viszont káoszba fulladt. Úgy néz ki, hamarosan újraindulhatnak a szerverek, ezúttal stressztesztekkel készülnek a japánok.

GC 2015: Street Fighter V - színre lép Vega

A Gamescom alkalmából a Capcom egy rakás screenshotot osztott meg velünk a Street Fighter V-ről, illetve lerántotta a leplet az egyik visszatérő karakterről, Vegáról is. Az úriember haja jóval konszolidáltabb, mint másoké.