Street Fighter V PC, PS4

Íme, a Street Fighter ötödik része!
Típus: Akció, Verekedõs

Street Fighter V - íme, az első 16 hős

Ahogy arról már beszámoltunk, a megjelenéskor 16 karakter áll rendelkezésünkre a Street Fighter V-ben. A Capcom most egy külön trailerben is bemutatja ezt a díszes kompániát.

Street Fighter V - bemutatkozik F.A.N.G.

Egy régi ismerős is csatlakozik a Street Fighter V gárdájához, ő lesz F.A.N.G., aki az alapjáték felhozatalában már biztosan benne lesz. Ezen kívül a Capcom felfedte a premier után érkező hat bunyós nevét is.

Pofás lesz a Street Fighter V speciális kiadása

Formálisan is bemutatkozott az európai rajongóknak készült Street Fighter V - Day One Steelbook Edition, ami ugyan komolyabb extrát nem tartalmaz, cserébe viszont gyönyörűen néz ki a fémdoboz belseje.

Yoshinori Ono öt évre tervez a Street Fighter V-tel

Noha a Capcom bunyós játéka csak jövő év elején jelenik meg, a sorozat atyja, Yoshinori Ono már arról beszél, hogy mennyi ideig érkeznek új tartalmak a Street Fighter V-höz. Úgy tűnik, 2021-ig számíthatunk új karakterekre.

Street Fighter V - nézzünk bele a sztori elejébe!

Kiszivárgott a Street Fighter V bevezető animációja és a sztorimód eleje, ami leginkább az újoncok számára lehet érdekes, hiszen megismerkedhetnek benne az irányítás alapjaival. Ha magadra ismersz, nehogy elmulaszd.

Tényleg februárban jön a Street Fighter V

Ugyan a poént tegnap már lelőtte az Eurogamer, a Capcom formálisan is bejelentette, hogy tényleg jövő februárban jelenik meg a Street Fighter V. Ráadásul lehullt a lepel Dhalsimről, az indai jógiról is.

Street Fighter V - kiszivárgott a megjelenési dátum

Eredetileg a hamarosan kezdődő Sony-konferencián jelentette be volna a Capcom a Street Fighter V pontos megjelenési dátumát, az azonban már most kiszivárgott, köszönhetően az Eurogamernek.

Street Fighter V - akcióban a PC-s változat

A mai naptól már a PC-s előrendelők is kipróbálhatták a Street Fighter V második körös bétáját, így annak rendje és módja szerint meg is érkeztek az első olyan videók, amelyek az asztali gépes változatot mutatják be.

Street Fighter V - a második bétateszt dátuma

A Capcom a hónap elején megígérte, hogy pár héten belül kezdetét veszi a Street Fighter V második bétatesztje, ami nem csak a PS4-esek kiváltsága lesz, hanem a PC-seké is. Most már napra pontos dátummal szolgálhatunk.

Street Fighter V - több mint egy óra bunyó

Épp Dél-Karolinában jár a Capcom Pro Tour 2015, a helyi megmérettetés során pedig közel 75 percnyi akció is rögzítve lett az új Street Fighterről. Többek között az új karakter, Laura is látható, de Zangief és Karin is felbukkan.