Street Fighter V PC, PS4

Íme, a Street Fighter ötödik része!
Típus: Akció, Verekedõs

Street Fighter V - támogatni fogja a PS3-kontrollert

A Capcom begyújtotta a jövő héten boltokba kerülő Street Fighter V marketinggépezetének rakétáit, így a mai napra is jutott egy karakterbemutató, illetve két új, de izgalmas információ is.

Új előzetesekkel melegítünk a Street Fighter V-re

Pontosan egy hét van hátra a Street Fighter ötödik részének megjelenéséig, úgyhogy aligha meglepő, hogy gőzerővel dübörög a Capcom marketinggépezete. Ma három új kedvcsinálóval tudunk szolgálni.

Street Fighter V - színre lépnek a játék harcosai

Új karakterbemutatókkal jelentkezik a Street Fighter V, a videósorozat első három része pedig már be is futott. Odabent megleshetitek Ken, Zangief és Necalli videóját, amelyekben a képességeiken van a hangsúly.

Street Fighter V - bemutatkoznak a játékmódok

Jövő hónapban mutatkozik be a Street Fighter-sorozat ötödik iterációja, ami a megjelenés napján összesen hat különböző játékmóddal debütál. A legújabb előzetes ezeket a módokat veszi górcső alá.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2016-ban

Nem sok pihenőt hagytak nekünk a fejlesztők és a kiadók, egyre sűrűbb a naptárunk, tele vagyunk játékmegjelenésekkel. Mutatunk húsz címet, amire muszáj odafigyelned idén!

Ingyenes sztorikiegészítőt kap a Street Fighter V

A sorozat történetében először egy komolyabb sztorimódot is kap a Street Fighter V, nagy kár azonban, hogy azt csak kiegészítőként kapjuk meg, jó pár hónappal az alapjáték megjelenése után.

PlayStation 4-csomagot kap a Street Fighter V

Nem sok van már hátra a Street Fighter V megjelenésééig, mely a konzolok közül csak PlayStation 4-en lesz elérhető. A gépet majd a játékkal együtt is megvásárolhatjuk az új bundle-ben.

Street Fighter V - sorozat készül az előzményekről

Élőszereplős sorozat készül a Street Fighter ötödik részéhez, az előzményeket elmesélő Resurrectionre márciusig kell várnunk. Ugyanaz a csapat készíti, amelyik a Street Fighter: Assassin's Fistet is.

Újabb Street Fighter V-béta indul a hétvégén

Immár a harmadik és elvileg utolsó Street Fighter V-béta veszi kezdetét a hétvégén. Az előrendelők mindkét platformon, azaz PC-n és PS4-en is kipróbálhatják majd a Capcom verekedős címét.

Street Fighter V - F.A.N.G. akcióba lendül

A múlt hétvégén tartott PlayStation Experience-en mutatta be Yoshinori Ono az utolsó, a Street Fighter V megjelenésének napján még elérhető karaktert, F.A.N.G.-et, akit most az IGN jóvoltából közel 30 percig láthatunk akciózni.