Street Fighter V PC, PS4

Íme, a Street Fighter ötödik része!
1508142701

Street Fighter V - Zekuval zárul a mostani DLC-kör

Ismerős arc visszatérésével zárja le a Capcom a Street Fighter V második DLC-szezonját. A hétvégén tartott South East Asia Major bajnokságon ugyanis bejelentették, hogy visszatér Guy korábbi mentora, Zeku.
1507442445

Év elején jön a Street Fighter V: Arcade Edition

A Capcom hivatalosan is bemutatta a Street Fighter V jövő év elejére időzített vadonatúj kiadását. A sok-sok újdonsággal telepakolt Arcade Edition többek között új játékmódokkal bővíti majd az alapjátékot.
1500289200

Karakterbemutatók a hétvégi EVO-ról

A hétvégén tartották a verekedős játékok legfontosabb eseményét, az EVO-t, amin több kiadó is bejelentéssel rukkolt elő. Karakterbemutatót kapott a Streeti Fighter V, a Tekken 7, a Dragon Ball FighterZ és a Marvel vs. Capcom: Infinite is.
1497960000

Együtt gyúr az online játékra a Capcom és a Namco

A Capcom és a Bandai Namco egy rövid közleményben jelentette be, hogy keresztlicencelési megállapodást kötöttek, amelynek az a célja, hogy jobbá tegyék a játékaik online részét.
1493733659

Újra ingyenes lesz a Street Fighter V multija

A kiadó online rendszere, a Capcom Fighters Network immáron a második bétateszten esik át egy hónapon belül, így hamarosan minden érdeklődő ingyen nyúzhatja a Street Fighter V többjátékos módját.
1491062440

Április elseje - a legjobb átverések egy helyen

Bolondok napján a videojátékipar is megőrül egy kicsit, és egészen elképesztő (kamu)bejelentéseket kapunk. Ms. Pac-Man a Google Mapsben, tankháború a Marson - összeállításunk alaposan próbára teheti az olvasók rekeszizmát.
1490349600

Jövő héten ingyen játszható a PC-s Street Fighter V

A Capcom szeretné tesztelni a Fighters Network működését, így jövő héten ingyen kipróbálható lesz a PC-s Street Fighter V online módja. A próbaverzióban minden karakter elérhető majd.
1487494810

Street Fighter V - Kolin lesz a következő karakter

December óta éles a Street Fighter V második szezonja. Akuma után Kolint kapják meg a karakterbérlet tulajdonosai február végén, a leányzó kedvelt szórakozása, hogy lefagyassza ellenfeleit - eddig még egyetlen játékban sem irányíthattuk.
1480948201

Street Fighter V - az év végét Akumával zárjuk

A hétvégén bemutatkozott a Street Fighter V következő játszható karaktere, az oroszlánkülsejű Akuma. A fickóra december végén csaphatnak le a második szezonbérlet tulajdonosai, és most külön trailert is kapott.
1480662960

TGA 2016: Az Overwatch lett az év játéka

A bejelentések és az előzetesek mellett a The Game Awards a díjakról is szól (egy picit), lássuk hát, hogy mely játékok győzedelmeskedtek a játékipar Oscarjának különböző kategóriáiban!