Street Fighter V PC, PS4

Íme, a Street Fighter ötödik része!

2020-ig támogatja a Capcom a Street Fighter V-öt

A Capcom, úgy tűnik, hosszú időre tervez a Street Fighter V-tel: a játék producerei árulták el, hogy egészen 2020-ig fogják támogatni a játékot, azaz addig folyamatosan érkezhetnek új tartalmak hozzá.

Street Fighter V - Akuma is beugrik hamarosan

Hamarosan újabb harcossal bővül a Street Fighter V karakterfelhozatala, a minap megjelent teaser videó tanúsága szerint Akuma is játszhatóvá válik. Az első részletek a PlayStation Experience környékén várhatók.

Vihar előtti csend a Capcomnál

Megérkezett az aktuális üzleti év első felére vonatkozó pénzügyi jelentés a Capcom háza tájáról. Igazán ütős címmel nem álltak elő a japánok, ami a bevételeken is meglátszott. Sebaj, a Resident Evil 7 majd segít a kiadón.

Street Fighter V - jövő héten Juri is csatlakozik

A Capcom megerősítette, hogy jövő héten ismét kibővül a Street Fighter V karakterlistája. A csapathoz ezúttal a Dél-Koreából származó Juri csatlakozik. A bejelentés mellé trailert is kaptunk.

Előzetest kapott a Street Fighter V sztorimódja

M. Bison és a Shadaloo megint rosszban sántikál, most éppen egy olyan szerkezettel rukkoltak elő, ami pillanatok alatt le tud bénítani egy egész várost. Előzetest kapott a Street Fighter V sztorimódja.

Street Fighter V - Balrog is ringbe száll

Július első napján debütál a Street Fighter V régóta várt méretes frissítése, ami nem csak a korábban beharangozott sztorikiegészítővel, de új hősökkel is kiegészíti a játékot.

Street Fighter V - hónap végén jön a sztori-DLC

A Capcom megerősítette, hogy június végén végre megjelenik a Street Fighter V korábban beharangozott sztoriközpontú kiegészítése, amit a játék tulajdonosai teljesen ingyen kapnak majd meg.

Street Fighter V - íme, a következő harcos!

Folytatódik a DLC-áradat, már-már menetrendszerűen futott be a Street Fighter V következő karakterbemutatója. Ezúttal a bájos nindzsalány, Ibuki kapja a főszerepet.

Resident Evil - valami nagyra készül a Capcom

A japán kiadó a legfrissebb üzleti jelentésében célozgatott rá, hogy a Resident Evil: Umbrella Corps csupán a bemelegítés lesz az év második felében esedékes "nagyszabású támadásuk" előtt.

A heti galériafrissítés

Ezen a héten is összegyűlt egy csokornyi friss kép a közelgő sikervárományosokról. Főszerepben az Insomniac VR-játékaival, a Star Ocean 5-tel, a Hitman második epizódjával és a Resident Evil: Umbrella Corpsszal.