Street Fighter V PC, PS4

Íme, a Street Fighter ötödik része!
Típus: Akció, Verekedõs

Káoszba fulladt a Street Fighter V bétatesztje

Noha a Capcom nyilvánvalóan azért is szervezett bétatesztet a Street Fighter V-höz, hogy kiszűrje a szerverproblémákat, a hétvégén történtekre valószínűleg ő sem számított.

Street Fighter V - változik a Capcom üzletpolitikája

Úgy néz ki, megússzuk az Ultra Street Fighter V-öt, a Capcom ugyanis gyökeresen átalakítja a Street Fighterrel kapcsolatos üzletpolitikáját. A főszerepet a játékbeli pénzzel is kiváltható tartalmak kapják.

Street Fighter V - Ken és az ő új frizurája

Újabb karaktert leplezett le a Capcom a Street Fighter V harcosai közül, de igazából most sem lepett meg bennünket: Ken Masters is visszatér a bunyós játékba, megújult frizurával és új képességekkel várja a rajongókat.

Street Fighter V - négy ismerős harcos is visszatér?

A Siliconera értesülései szerint a klasszikus felvonásokban megismert karakterekkel erősít a Street Fighter V. A magazin úgy tudja, az eddig már bemutatott hősökhöz csatlakozik még Karin, R. Mika, Alex és Urien is.

Street Fighter V - minden, amit a bétáról tudni kell

Bő két hét múlva rajtol el a Street Fighter V (egyik) bétatesztje, így a Capcom idejét látta annak, hogy megosszon néhány részletet a próbaidőszak kapcsán. Amire nem árt felkészülni: a játékot kizárólag online nyúzhatjuk majd.

Street Fighter V - regisztrálj a bétára!

A Capcom már korábban is hangoztatta, részleteiben pedig az E3-on jelentette be, hogy nagyszabású bétateszt alá veti majd a Street Fighter ötödik részét. A PS4-es verzióra már regisztrálhatunk is.

E3 2015: Street Fighter V - Cammy és Birdie harcol

A Sony E3-as konferenciáján hullt le a lepel a jövő tavasszal boltokba kerülő Street Fighter V két újabb játszható karakteréről, a visszatérő Cammyről és Birdie-ről. Most kettejük, közel 15 perces bunyóját nézhetitek meg.

E3 2015: Az első galériafrissítés

Az expó nulladik napján valóságos screenshot-áradat zúdult ránk, szinte alig győztük őket feldolgozni. Lesz itt For Honor, The Division, Uncharted 4, Until Dawn, The Last Guardian és Assassin's Creed: Syndicate is.

E3 2015: Street Fighter V - jön a béta PS4-re

A Sony E3-as konferenciáján két új karakterről hullt le a lepel, továbbá a Capcom marketingigazgatója megerősítette, hogy július végén indul a Street Fighter V három fázisból álló bétatesztje PS4-en.

E3 2015: Sony-konferencia - LIVEBLOG

Lefekvés előtt egy kiadós PlayStation-konferenciával, illetve annak liveblogolásával búcsúzunk tőletek, méghozzá a szokásos menetrend szerint. Itt kommentálunk és fordítunk, a streamet pedig a másik hírünkben találjátok.