Resident Evil 7 PC, PS4, XBOXONE

Megérkezett a Resident Evil-sorozat hetedik része - komoly változásokon esett át a játék.
Típus:

4 millió eladott példánnyal rajtolhat a Resident Evil 7

A Capcom a legutóbbi pénzügyi jelentése apropóján árulta el, hogy mire számít a januárban megjelenő Resident Evil 7-től: úgy tippeli, hogy a rajt környékén nagyjából az előző rész teljesítményét hozza majd a játék.

Resident Evil 7 - feladványok is lesznek

Folytatódik a Resident Evil 7 világát bemutató videósorozat. A két új rész a feladványokra és a tárgyak alapos vizsgálatára helyezi a hangsúlyt, a játékban ugyanis nem csak menekülni és bujkálni kell majd.

Vihar előtti csend a Capcomnál

Megérkezett az aktuális üzleti év első felére vonatkozó pénzügyi jelentés a Capcom háza tájáról. Igazán ütős címmel nem álltak elő a japánok, ami a bevételeken is meglátszott. Sebaj, a Resident Evil 7 majd segít a kiadón.

Resident Evil 7 - újabb videóduó

Tovább folytatódik a Resident Evil 7 világát bemutató videósorozat. A legújabb adagban túlélésünk zálogaként gyógyítjuk magunkat, illetve egy halhatatlan fickóval is összeakasztjuk a bajuszt. Színes életképek következnek.

Resident Evil 7 - jöhet még két videó?

Folytatódik a Resident Evil 7 múlt héten indult videósorozata, amellyel a Capcom a folytatás játékmenetét szeretné bemutatni. Most abból kapunk egy kis ízelítőt, hogy miként menthetünk, és hogy mi mindenre használhatjuk a késünket.

Resident Evil 7 - rövid videókkal hangol a Capcom

Új videósorozatot indított a Capcom a Resident Evil 7 promózására, a rövid, de annál rejtélyesebb előzetesek közül kettőt már meg is kaptunk. Közben a VR-osok tölthetik a Kitchen demót, és a Beginning Hour is frissül még.

Egy évig Sony-exkluzív a Resident Evil 7 VR-módja

A virtuális valóság minden jel szerint egy újabb csatatérnek számít a gyártók körében. Ennek egyik első fecskéje a Resident Evil 7, melynek VR-módját csak a PlayStation VR-tulajok élvezhetik egy éven át.

Ilyen gép kell majd a PC-s Resident Evil 7-nek

Jövő januárban mutatkozik be a Resident Evil-sorozat legújabb felvonása, amely egészen más történetet mesél el, mint amit eddig megszoktunk. Bár a részletek még nem világosak, a PC-s változat gépigénye a mai naptól már ismert.

Tizenkét perc borzongás a Resident Evil 7-tel

Aki azt várja, hogy a Resident Evil 7 végleges változata legalább olyan hangulattal bír, mint a demó, most megnyugodhat. A legutóbbi livestreamben a Capcom hosszabban is bemutatta az immáron belső nézetet használó horrorjátékot.

TGS 2016: Ma frissül egyet a Resident Evil 7 demója

Új látnivalókat kaptunk a Resident Evil 7-hez, ráadásul a játék Beginning Hour című demója is frissül egyet a nap folyamán. A kipróbálható változat egyébként mostantól PlayStation Plus-előfizetés nélkül is tölthető.