Resident Evil 7 PC, PS4, XBOXONE

Megérkezett a Resident Evil-sorozat hetedik része - komoly változásokon esett át a játék.

Brit toplista: az élen nyitott a Resident Evil 7

A Resident Evil-sorozat a Capcom legnépszerűbb címe az Egyesült Királyságban, és bár az előző két számozott epizód rajtját nem nyomta le, a Resident Evil 7 is szépen kezdett az országban.

Resident Evil 7 teszt

Ethan Winters már rég feladta, hogy valaha még látja három éve eltűnt feleségét, Miát. Egy váratlan üzenet azonban mindent megváltoztat. Ethan Louisianába utazik, de ekkor még nem is sejti, mi vár rá.

Öt nap alatt feltörték a Resident Evil 7-et

Az osztrák Denuvo egy ideig tökéletes technológia volt arra, hogy a fejlesztők megvédjék a játékaikat. Míg azonban korábban hónapokba telt feltörni egy denuvós címet a crackercsapatoknak, mostanság csupán pár napig tart.

2,5 millió példánynál jár a Resident Evil 7

A Capcom nem a tényleges eladási adatokat tette közzé, egyelőre csak azt árulta el, hogy a boltoknak hány példányban küldte szét a sorozat legújabb részét. Közben maga a franchise is mérföldkőhöz érkezett.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2017-ben

A szokásosnál lassabban indult be az év, hamarosan azonban kezdetét veszi a kiadók és fejlesztők szőnyegbombázása. Összeszedtünk húsz játékot, amivel játszanod kell 2017-ben!

Jövő héten jön a Resident Evil 7 első DLC-je

Megjelent a Resident Evil 7, a jövő héten pedig már kezdetét is veszi a játék DLC-áradata. A kiegészítők PlayStation 4-exkluzívak lesznek egy darabig, bár azt még nem árulta el a Capcom, hogy pontosan meddig váratja a többi játékost.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük! Elkezdtek felpörögni a megjelenések, és bár a héten Resident Evil-napokat tartunk, egy sor másik érdekesség is érkezik, amelyek közül az ínyencek válogathatnak majd.

Resident Evil 7 - hosszú ideig retteghetünk

Napokon belül megérkezik a Resident Evil hetedik része, így már be is futott az első értékelés. A Famitsu tesztelői szerint hosszú történetre számíthatunk, valamint a VR-rész is jól sikerült.

Tényleg Play Anywhere-cím lesz a Resident Evil 7

A Resident Evil 7 lesz az első nagyobb third-party cím, amely támogatja a Microsoft cross-buy rendszerét Xbox One-on és Windows 10-en. Magyarul elég megvenni egyszer a játékot, és két mindkét verziót megkapjuk.

Egy ingyenes DLC is érkezik a Resident Evil 7-hez

A hírek szerint egy ingyenes kiegészítő vezeti fel a Resident Evil 7 DLC-it, az adalék új főszereplő és némileg eltérő játékmenet segítségével igyekszik további válaszokat adni a sztori kapcsán felmerülő kérdésekre.