Resident Evil 7 PC, PS4, XBOXONE

Megérkezett a Resident Evil-sorozat hetedik része - komoly változásokon esett át a játék.
Típus:

PC-re is megérkezett a Resident Evil 7 demója

Az ígéreteknek megfelelően a Steamen is letölthetővé vált a Resident Evil 7 demója. A kipróbálható változat a játék grafikai beállításait is hozzáférhetővé teszi, így már most elkezdhetsz kísérletezni a látvánnyal.

Resident Evil 7 - befutott az első tévéreklám

Rövid, de hatásos: megérkezett a Resident Evil 7 első tévéreklámja, amelyben néhány új snittet is elcsíphettek a közelgő horrorjátékból. A szpotot stílszerűen a The Walking Dead szünetében vetítették le először.

Xbox One-ra is tölthető a Resident Evil 7 demója

Kiváló hétvégi programunk van a számotokra, a korábbi ígéreteknek megfelelően Xbox One-on is letölthetővé vált a Resident Evil 7 demója. A kipróbálható változat semmit nem lő le a végleges játékból.

Resident Evil 7 - találkozás Bakerékkel

A Capcom nagyon bízhat a Resident Evil-sorozat legújabb epizódjában, hiszen nem rejtegeti játékát, és amikor csak lehet, megragadja az alkalmat, hogy mutogassa azt.

Resident Evil 7 - PC-re és Xboxra is jön a demó

A Capcom a hétvégén megerősítette, hogy a Resident Evil 7 ismét nagyot frissült PlayStation 4-es demója hamarosan PC-n és Xbox One-on is elérhető és kipróbálható lesz.

Újra frissült a Resident Evil 7 demója

Masszív frissítést kapott a Resident Evil 7 demója, így még több titokra derülhet fény a Baker-család kúriájáról. Nem maradtunk új trailer nélkül sem, és megtudtuk, a Banned Footage DLC elsőként PS4-re lesz elérhető.

Resident Evil 7 - rémisztő pillanatok a Baker-házból

Egyre jobban közeledünk a Baker-család rejtélyekkel teli kúriájában játszódó Resident Evil 7 megjelenéséhez, így a Capcom is időszerűnek látta, hogy tartalmas ízelítőt mutasson a játékból az újságíróknak.

Resident Evil 7 - ilyen lesz az európai gyűjtői kiadás

Nem csak a tengerentúliak, de szerencsére mi, európaiak is remek Resident Evil 7-gyűjtői kiadást kapunk: nekünk sem kell lemondani a játék történetének otthont adó kúria replikájáról.

Resident Evil 7 - közös mentés PC-n és Xboxon?

A Resident Evil 7 lehet az első olyan nem Microsoft-exkluzív cím, amely támogatja a cross-save lehetőséget PC-n és Xbox One-on. Persze csak akkor, ha a Windows Store-ban vásároljuk meg a játékot.

Resident Evil 7 - ütős lesz a gyűjtői kiadás

A Capcom komoly reményeket fűz a januárban érkező Resident Evil 7-hez, így a játék gyűjtőknek szánt kiadása is ennek megfelelő tartalommal kerül majd boltokba.