Resident Evil 7 PC, PS4, XBOXONE

Megérkezett a Resident Evil-sorozat hetedik része - komoly változásokon esett át a játék.

Amerikai toplista: a For Honor vitte a februárt

Nem sikerült jól az amerikai játékpiac februárja, az NPD Group jelentése szerint minden fontosabb szegmens zuhanórepülésbe váltott. A konzolok között a PS4, míg a játékoknál a For Honor győzött.

Resident Evil 7 - ismerős arc az új DLC főszereplője

A Capcom a Twitteren jelentette be, hogy ki lesz a főszereplője a Resident Evil 7 következő kiegészítőjének. A Not a Hero tavasszal érkezik, és ingyenesen tölthetik majd le a játékosok.

PC-re és Xboxra is tölthetők a Resident Evil 7 DLC-i

Vége a PlayStation-exkluzivitásnak, így PC-re és Xbox One-ra is elérhető a Resident Evil 7 első két DLC-je, a Banned Footage Vol. 1-2. A csomagok 10 és 15 euróba kerülnek, ha nem rendelkezünk a Season Pass-szel.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatjuk a februárt, a héten UNSC-t vezetjük majd csatába az Atriox vezette Banished seregei ellen, utána pedig visszatérünk San Franciscóba, hogy megoldjunk néhány kényes ügyet a DedSec oldalán.

Amerikai toplista: a Resident Evil 7 vitte a hónapot

Megérkezett az amerikai játékpiac teljesítményét elemző NPD Group januári jelentése. Az év első hónapjában kisebb volt a forgalom, mint tavaly, a játékeladásoknak köszönhető, hogy nem lett nagyobb a visszaesés.

Tölthető a Resident Evil 7 második DLC-je

Két kazettát és egy új játékmódot vonultat fel a Resident Evil 7 második DLC-je. A kiegészítő egy hétig PS4-exkluzív, jövő kedden jelenik meg PC-re és Xbox One-ra az első csomaggal együtt.

Brit toplista: ezüstéremmel kezdett a Nioh

Egy ezüstéremmel indított a Nioh a brit játékeladási toplistán, a Team Ninja akció-szerepjátékát végül a Grand Theft Auto V tudta csak megverni. Utóbbinak ez már a tizenkettedik első helyezése volt.

Brit toplista: még mindig vezet a Resident Evil 7

Továbbra is a Resident Evil hetedik része vezeti a brit játékeladási toplistát, a hét első számú újoncának, az új Hitman dobozos kiadásának a negyedik helyre futotta. Lássuk az elmúlt hét húsz legjobbját!

A Denuvo is megszólalt a Resident Evil-ügyben

Alig öt nappal a premier után sikerült feltörnie egy csoportnak a Resident Evil 7-et védő Denuvót. Az osztrák cég marketingigazgatója, Thomas Goebl viszont úgy véli, nem szabad kudarcként kezelni a dolgot.

Resident Evil 7 - csak Marguerite meg ne tudja!

A mai naptól minden PlayStation 4-tulajdonos számára megvásárolható a Resident Evil 7 első letölthető tartalma, a Banned Footage DLC első felvonása. A második rész a hónap közepén mutatkozik majd be.