Resident Evil 7 PC, PS4, XBOXONE

Megérkezett a Resident Evil-sorozat hetedik része - komoly változásokon esett át a játék.

Resident Evil 7 - megjöttek az új DLC-k

A Resident Evil-rajongók dörzsölhetik a tenyerüket, elvégre ma két sztori DLC érkezett a hetedik részhez. A Not a Hero egy ingyenes adalék, míg az End of Zoe a szezonbérletesek jussa. Boltokba került a Gold Edition is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár ez a hét az új Star Wars-filmről szól majd, aggodalomra semmi ok, új játékmegjelenések is akadnak a napokban! Többek között egy régi klasszikust is feleleveníthetünk a Capcom jóvoltából.

TGA 2017: A Zelda lett az év játéka

Egy fontos hírünk maradt még a The Game Awards kapcsán, következzen az esemény idei díjazottjainak listája! Az év játéka a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lett a szavazatok alapján.

Resident Evil 7 - közelednek a DLC-k

Decemberben két DLC társaságában mutatkozik be az év elején megjelent Resident Evil 7 Gold-kiadása, aminek apropóján a két letölthető kiegészítés újabb kedvcsinálókat kapott.

Már 4 millió példánynál jár a Resident Evil 7

A Capcom világszerte 4 millió példányt szállított le a boltoknak a Resident Evil 7-ből, ami még mindig alulmúlja a kiadó elvárásait. A decemberben érkező Gold-kiadással szépíthet a túlélőhorror.

Resident Evil 7 - részletek a DLC-kről

Decemberben két új DLC - egy ingyenes és egy fizetős csomag - érkezik a Resident Evil 7-hez. A Capcom ma újabb részleteket árult el a kiegészítőkről, és mindezt megfejelte egy friss előzetessel is!

Resident Evil 7 - mozgásban a Not a Hero DLC

A Capcom az idei Tokyo Game Show-n mutatott többet a Resident Evil 7 ingyenes adalékáról, a Not a Heróról. A DLC-ben a régi ismerős Chris Redfieldet irányítjuk az alapjáték történései után. Akcióból lesz dögivel!

Resident Evil 7 - decemberben jön a Gold-kiadás

Még két DLC-vel adós a Capcom - szerencsére az End of Zoét és a Not a Herót is a Gold Edition decemberi premierjével egy időben megkapjuk majd. Igen, lesz ilyen komplett kiadás is, lássuk a részleteket és a beharangozó videót!

A Capcom elégedetlen a Resident Evil 7 eladásaival

Bár a Resident Evil 7 a sorozat egyik legsikeresebb darabja lett, fejlesztési költségeit is visszahozta, a Capcom mégsem volt elégedett az eladásokkal. Ahogy a Dead Rising 4 is csalódást okozott a kiadónak.

Csúszik a Resident Evil 7 ingyenes DLC-je

Az eredeti tervekkel ellentétben nem jelenik meg tavasszal a Resident Evil 7 ingyenes DLC-je. A készítők szerint a kiegészítő még nem hozza azt a szintet, amit az alapjáték, ezért csiszolnának rajta.