Resident Evil 7 PC, PS4, XBOXONE

Megérkezett a Resident Evil-sorozat hetedik része - komoly változásokon esett át a játék.
Típus:

Jövő héten jön a Resident Evil 7 első DLC-je

Megjelent a Resident Evil 7, a jövő héten pedig már kezdetét is veszi a játék DLC-áradata. A kiegészítők PlayStation 4-exkluzívak lesznek egy darabig, bár azt még nem árulta el a Capcom, hogy pontosan meddig váratja a többi játékost.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük! Elkezdtek felpörögni a megjelenések, és bár a héten Resident Evil-napokat tartunk, egy sor másik érdekesség is érkezik, amelyek közül az ínyencek válogathatnak majd.

Resident Evil 7 - hosszú ideig retteghetünk

Napokon belül megérkezik a Resident Evil hetedik része, így már be is futott az első értékelés. A Famitsu tesztelői szerint hosszú történetre számíthatunk, valamint a VR-rész is jól sikerült.

Tényleg Play Anywhere-cím lesz a Resident Evil 7

A Resident Evil 7 lesz az első nagyobb third-party cím, amely támogatja a Microsoft cross-buy rendszerét Xbox One-on és Windows 10-en. Magyarul elég megvenni egyszer a játékot, és két mindkét verziót megkapjuk.

Egy ingyenes DLC is érkezik a Resident Evil 7-hez

A hírek szerint egy ingyenes kiegészítő vezeti fel a Resident Evil 7 DLC-it, az adalék új főszereplő és némileg eltérő játékmenet segítségével igyekszik további válaszokat adni a sztori kapcsán felmerülő kérdésekre.

Resident Evil 7 - íme, a szezonbérlet tartalma

Felkerült a Steamre a Resident Evil 7 szezonbérletének adatlapja, így kiderült nagyjából, hogy milyen kiegészítőkre számíthatnak a legelszántabb rajongók. Három csomag érkezik majd a jövő év végéig.

Resident Evil 7 - otthon, édes otthon

Hátborzongató előzetessel jelentkezett a január végére datált Resident Evil 7. A Capcom ezúttal a Baker-család már sokat látott kúriájába invitálja a látogatókat, pedig aki teheti, az messziről elkerüli a helyet.

Éld át a Resident Evil 7-élményt!

Ha Londonban élsz és tűkön ülve várod a Resident Evil-sorozat legújabb epizódját, akkor jó hírünk van, a Capcom ugyanis egy, az itthon is népszerű szabadulós játékokra hajazó, közel egyórás élménnyel várja a rajongókat.

Resident Evil 2 Remake-demó a Resi 7-ben?

A Resident Evil 7: Beginning Hourban még mindig vannak rejtett titkok. A demó nyitószekvenciájában feltűnt számsor alapján úgy tűnik, hogy a hetedik rész tartalmazni fogja a Resident Evil 2 Remake próbaváltozatát.

Resident Evil 7 - egy régi ismerős is felbukkan?

A Resident Evil 7 merőben más élményt ígér, mint a sorozat korábbi részei, és egyelőre csak találgatni tudunk arról, hogy a története miként kapcsolódik a Resident Evil-univerzumhoz. Spoileres fejleményekkel szolgálhatunk!