Resident Evil 7 PC, PS4, XBOXONE

Megérkezett a Resident Evil-sorozat hetedik része - komoly változásokon esett át a játék.

Resident Evil 7 - íme, a szezonbérlet tartalma

Felkerült a Steamre a Resident Evil 7 szezonbérletének adatlapja, így kiderült nagyjából, hogy milyen kiegészítőkre számíthatnak a legelszántabb rajongók. Három csomag érkezik majd a jövő év végéig.

Resident Evil 7 - otthon, édes otthon

Hátborzongató előzetessel jelentkezett a január végére datált Resident Evil 7. A Capcom ezúttal a Baker-család már sokat látott kúriájába invitálja a látogatókat, pedig aki teheti, az messziről elkerüli a helyet.

Éld át a Resident Evil 7-élményt!

Ha Londonban élsz és tűkön ülve várod a Resident Evil-sorozat legújabb epizódját, akkor jó hírünk van, a Capcom ugyanis egy, az itthon is népszerű szabadulós játékokra hajazó, közel egyórás élménnyel várja a rajongókat.

Resident Evil 2 Remake-demó a Resi 7-ben?

A Resident Evil 7: Beginning Hourban még mindig vannak rejtett titkok. A demó nyitószekvenciájában feltűnt számsor alapján úgy tűnik, hogy a hetedik rész tartalmazni fogja a Resident Evil 2 Remake próbaváltozatát.

Resident Evil 7 - egy régi ismerős is felbukkan?

A Resident Evil 7 merőben más élményt ígér, mint a sorozat korábbi részei, és egyelőre csak találgatni tudunk arról, hogy a története miként kapcsolódik a Resident Evil-univerzumhoz. Spoileres fejleményekkel szolgálhatunk!

PC-re is megérkezett a Resident Evil 7 demója

Az ígéreteknek megfelelően a Steamen is letölthetővé vált a Resident Evil 7 demója. A kipróbálható változat a játék grafikai beállításait is hozzáférhetővé teszi, így már most elkezdhetsz kísérletezni a látvánnyal.

Resident Evil 7 - befutott az első tévéreklám

Rövid, de hatásos: megérkezett a Resident Evil 7 első tévéreklámja, amelyben néhány új snittet is elcsíphettek a közelgő horrorjátékból. A szpotot stílszerűen a The Walking Dead szünetében vetítették le először.

Xbox One-ra is tölthető a Resident Evil 7 demója

Kiváló hétvégi programunk van a számotokra, a korábbi ígéreteknek megfelelően Xbox One-on is letölthetővé vált a Resident Evil 7 demója. A kipróbálható változat semmit nem lő le a végleges játékból.

Resident Evil 7 - találkozás Bakerékkel

A Capcom nagyon bízhat a Resident Evil-sorozat legújabb epizódjában, hiszen nem rejtegeti játékát, és amikor csak lehet, megragadja az alkalmat, hogy mutogassa azt.

Resident Evil 7 - PC-re és Xboxra is jön a demó

A Capcom a hétvégén megerősítette, hogy a Resident Evil 7 ismét nagyot frissült PlayStation 4-es demója hamarosan PC-n és Xbox One-on is elérhető és kipróbálható lesz.