Resident Evil 7 PC, PS4, XBOXONE

Megérkezett a Resident Evil-sorozat hetedik része - komoly változásokon esett át a játék.
Típus:

Resident Evil 7 - támogatni fogja a HDR-t és a 4K-t is

A Capcom hivatalosan is megerősítette, hogy a jövő januárban megjelenő új Resident Evil a VR-támogatás mellett a PlayStation 4 Próban rejlő képességeket is ki fogja aknázni.

Resident Evil 7 - rémisztő történetben lesz részünk

Az amerika korosztálybesorolásért felelős ESRB-nek köszönhetően kiderült, pontosan miről fog szólni a jövő év elejére datált Resident Evil 7. Végre megismerkedhetünk a főszereplővel és a sztori első részleteivel.

GC 2016: Hátborzongató traileren a Resident Evil 7

Új előzetest kapott a Resident Evil hetedik felvonása, ebben ráadásul már egy olyan jelenetet mutatnak be a fejlesztők, amely a januárban érkező végleges változatban is helyet kapott.

Resident Evil 7 - így rettegtek a rajongók

Tavaly még csak techdemóként létezett a sorozatot egészen új irányba terelő Resident Evil 7. A Capcom most összeállított egy olyan videót, amit a tavalyi E3-as reakciókból válogattak össze.

Kétmillió letöltésnél jár a Resident Evil VII demója

A Capcom egy hírlevélben adta a rajongók tudtára, hogy az E3 óta kétmillióan töltötték le a Resident Evil VII demóját. Emellett finoman beteaselte, hogy annak a bizonyos ujjnak igenis lesz jelentősége később...

Resident Evil 7 demóteszt

Komoly változáson esik át a Resident Evil-sorozat legújabb darabja, az idei E3 apropóján már kaptunk is belőle egy rövid ízelítőt. Noha a játszható teaser nem a végleges játék része, mégis bemutatja nagyjából, mi vár ránk jövőre.

E3 2016: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtük meg a leginkább.

E3 2016: Nyugati író jegyzi a Resident Evil VII-et

A sorozatban elsőként nem japán író rakja össze a Resident Evil VII sztoriját, hanem Richard Pearsey, akinek korábban a remek Spec Ops: The Line filozofálgatós történetét köszönhettük. Nagy reformok lesznek itt.

E3 2016: Resident Evil 7 - a demó csak ízelítő volt

A Capcom illetékesei az E3-on adtak interjút, amelyben több érdekességet is elárultak a Sony konferenciáján bemutatott Resident Evil 7: Biohazardról. A játék demójáról például kiderült, nem szerepel majd a végleges verzióban.

E3 2016: Húsz perc a Resident Evil VII demójából

Hogy még véletlenül se aludjatok jól, nézzetek meg egy húszperces ízelítőt a hajnalban bejelentett Resident Evil VII-ből! A videó a PlayStation Plus-előfizetők számára már tölthető demó alapján készült.