Resident Evil 7 PC, PS4, XBOXONE

Megérkezett a Resident Evil-sorozat hetedik része - komoly változásokon esett át a játék.
Típus:

Resident Evil 7 demóteszt

Komoly változáson esik át a Resident Evil-sorozat legújabb darabja, az idei E3 apropóján már kaptunk is belőle egy rövid ízelítőt. Noha a játszható teaser nem a végleges játék része, mégis bemutatja nagyjából, mi vár ránk jövőre.

E3 2016: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtük meg a leginkább.

E3 2016: Nyugati író jegyzi a Resident Evil VII-et

A sorozatban elsőként nem japán író rakja össze a Resident Evil VII sztoriját, hanem Richard Pearsey, akinek korábban a remek Spec Ops: The Line filozofálgatós történetét köszönhettük. Nagy reformok lesznek itt.

E3 2016: Resident Evil 7 - a demó csak ízelítő volt

A Capcom illetékesei az E3-on adtak interjút, amelyben több érdekességet is elárultak a Sony konferenciáján bemutatott Resident Evil 7: Biohazardról. A játék demójáról például kiderült, nem szerepel majd a végleges verzióban.

E3 2016: Húsz perc a Resident Evil VII demójából

Hogy még véletlenül se aludjatok jól, nézzetek meg egy húszperces ízelítőt a hajnalban bejelentett Resident Evil VII-ből! A videó a PlayStation Plus-előfizetők számára már tölthető demó alapján készült.

E3 2016: A második galériafrissítés

Tegnap lefutottak a nagy konzolgyártók konferenciái, és így nem csak új videókkal lettünk gazdagabbak, hanem valóságos képözön zúdult ránk. A mai felhozatalban Gears of War 4-et, Forza Horizon 3-at, Resi 7-et és Tekken 7-et is találtok.

E3 2016: Januárban jön a Resident Evil 7

Nagy meglepetés nem ért minket, hiszen jó ideje lehetett hallani arról, hogy jön az új Resident Evil. Az viszont már kellemes meglepetés, hogy PlayStation VR-támogatást kap a januárban boltokba kerülő új felvonás.

E3 2016: Sony-konferencia - LIVEBLOG

Szűk másfél óra, és kezdetét veszi az E3 egyik legjobban várt konferenciája, a Sony-sajtótájékoztató. Idén sem bírtam ki, hogy ne maradjak fent, és ha már így alakult, liveblogolok is. Tarts velem!

E3 2016: Resident Evil 7-bejelentést kapunk?

A japán játékipar ismert elemzője szerint már készül a Resident Evil 7, és minden jel szerint a júniusi E3-on be is mutatja a Capcom. A pletykák szerint a játék visszatér a horrorsorozat gyökereihez.

Resident Evil - valami nagyra készül a Capcom

A japán kiadó a legfrissebb üzleti jelentésében célozgatott rá, hogy a Resident Evil: Umbrella Corps csupán a bemelegítés lesz az év második felében esedékes "nagyszabású támadásuk" előtt.