Resident Evil 7 PC, PS4, XBOXONE

Megérkezett a Resident Evil-sorozat hetedik része - komoly változásokon esett át a játék.

Újra frissült a Resident Evil 7 demója

Masszív frissítést kapott a Resident Evil 7 demója, így még több titokra derülhet fény a Baker-család kúriájáról. Nem maradtunk új trailer nélkül sem, és megtudtuk, a Banned Footage DLC elsőként PS4-re lesz elérhető.

Resident Evil 7 - rémisztő pillanatok a Baker-házból

Egyre jobban közeledünk a Baker-család rejtélyekkel teli kúriájában játszódó Resident Evil 7 megjelenéséhez, így a Capcom is időszerűnek látta, hogy tartalmas ízelítőt mutasson a játékból az újságíróknak.

Resident Evil 7 - ilyen lesz az európai gyűjtői kiadás

Nem csak a tengerentúliak, de szerencsére mi, európaiak is remek Resident Evil 7-gyűjtői kiadást kapunk: nekünk sem kell lemondani a játék történetének otthont adó kúria replikájáról.

Resident Evil 7 - közös mentés PC-n és Xboxon?

A Resident Evil 7 lehet az első olyan nem Microsoft-exkluzív cím, amely támogatja a cross-save lehetőséget PC-n és Xbox One-on. Persze csak akkor, ha a Windows Store-ban vásároljuk meg a játékot.

Resident Evil 7 - ütős lesz a gyűjtői kiadás

A Capcom komoly reményeket fűz a januárban érkező Resident Evil 7-hez, így a játék gyűjtőknek szánt kiadása is ennek megfelelő tartalommal kerül majd boltokba.

4 millió eladott példánnyal rajtolhat a Resident Evil 7

A Capcom a legutóbbi pénzügyi jelentése apropóján árulta el, hogy mire számít a januárban megjelenő Resident Evil 7-től: úgy tippeli, hogy a rajt környékén nagyjából az előző rész teljesítményét hozza majd a játék.

Resident Evil 7 - feladványok is lesznek

Folytatódik a Resident Evil 7 világát bemutató videósorozat. A két új rész a feladványokra és a tárgyak alapos vizsgálatára helyezi a hangsúlyt, a játékban ugyanis nem csak menekülni és bujkálni kell majd.

Vihar előtti csend a Capcomnál

Megérkezett az aktuális üzleti év első felére vonatkozó pénzügyi jelentés a Capcom háza tájáról. Igazán ütős címmel nem álltak elő a japánok, ami a bevételeken is meglátszott. Sebaj, a Resident Evil 7 majd segít a kiadón.

Resident Evil 7 - újabb videóduó

Tovább folytatódik a Resident Evil 7 világát bemutató videósorozat. A legújabb adagban túlélésünk zálogaként gyógyítjuk magunkat, illetve egy halhatatlan fickóval is összeakasztjuk a bajuszt. Színes életképek következnek.

Resident Evil 7 - jöhet még két videó?

Folytatódik a Resident Evil 7 múlt héten indult videósorozata, amellyel a Capcom a folytatás játékmenetét szeretné bemutatni. Most abból kapunk egy kis ízelítőt, hogy miként menthetünk, és hogy mi mindenre használhatjuk a késünket.