Resident Evil 7 PC, PS4, XBOXONE

Megérkezett a Resident Evil-sorozat hetedik része - komoly változásokon esett át a játék.
Típus:

E3 2016: A második galériafrissítés

Tegnap lefutottak a nagy konzolgyártók konferenciái, és így nem csak új videókkal lettünk gazdagabbak, hanem valóságos képözön zúdult ránk. A mai felhozatalban Gears of War 4-et, Forza Horizon 3-at, Resi 7-et és Tekken 7-et is találtok.

E3 2016: Januárban jön a Resident Evil 7

Nagy meglepetés nem ért minket, hiszen jó ideje lehetett hallani arról, hogy jön az új Resident Evil. Az viszont már kellemes meglepetés, hogy PlayStation VR-támogatást kap a januárban boltokba kerülő új felvonás.

E3 2016: Sony-konferencia - LIVEBLOG

Szűk másfél óra, és kezdetét veszi az E3 egyik legjobban várt konferenciája, a Sony-sajtótájékoztató. Idén sem bírtam ki, hogy ne maradjak fent, és ha már így alakult, liveblogolok is. Tarts velem!

E3 2016: Resident Evil 7-bejelentést kapunk?

A japán játékipar ismert elemzője szerint már készül a Resident Evil 7, és minden jel szerint a júniusi E3-on be is mutatja a Capcom. A pletykák szerint a játék visszatér a horrorsorozat gyökereihez.

Resident Evil - valami nagyra készül a Capcom

A japán kiadó a legfrissebb üzleti jelentésében célozgatott rá, hogy a Resident Evil: Umbrella Corps csupán a bemelegítés lesz az év második felében esedékes "nagyszabású támadásuk" előtt.

20 éves a Resident Evil - melyik a kedvenc részed?

Napra pontosan húsz évvel ezelőtt mutatkozott be a Resident Evil-sorozat. A Capcom azóta is lankadatlanul bővítgeti a címet, csak idén két megjelenésnek örülhetünk majd. Neked melyik volt a kedvenc Resident Evil-játékod?

VR-játékban gondolkodik a Resident Evil fejlesztője

A Capcom közzétette az elmúlt évre vonatkozó pénzügyi jelentését, ami alapesetben nem annyira érdekes, ám szó esett benne a cég jövőbeli terveiről is. Ebből tudjuk, hogy a Resident Evil fejlesztője VR-játékot készít.

Resident Evil 7 - a Capcom türelmet kér

A Resident Evil-sorozat producere, Masachika Kawata a Dengeki PlayStation 600. számában adott interjúban egyelőre türelemre intette a rajongókat a széria hetedik iterációja kapcsán.

Eldobjuk majd az agyunkat a Resident Evil 7-től

Hivatalosan még mindig nem jelentették be a Resident Evil hetedik részét, a Revelations 2 producere, Michiteru Okabe mégis meglehetősen nyíltan beszélt a készülő számozott folytatásról. Szerinte eldobjuk az agyunkat tőle.

Augusztusban forgatják az új Resident Evil-filmet

Mint ismert, Milla Jovoich terhessége miatt késett a Resident Evil: The Final Chapter forgatása. Nos, jó hír, hogy a színésznő hamarosan leadja a felszedett kilókat, így augusztusban végre pöröghetnek a kamerák.